MINIMALAC POTPUNOG ZADOVOLJSTVA: "Kamiondžije" savladale nekadašnjeg superligaša - pripreme ulaze u završnu fazu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.02.2024

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svega dve nedelje deli nas od nastavka borbe za bodove.

MINIMALAC POTPUNOG ZADOVOLJSTVA: "Kamiondžije" savladale nekadašnjeg superligaša - pripreme ulaze u završnu fazu!

Foto: FK FAP Priboj

Fudbaleri FAP Priboja prvi deo šampionata u okviru zapadne grupe srpskoligaškog karavana okončali su na drugoj poziciji sa pet bodova manje u odnosu na lidera čačanski Borac 1926, a sve je moglo biti potpuno drugačije da popularne "kamiondžije" nisu u poslednja dva jesenja susreta sebi dozvolile isto toliko kikseva.

 

Bili su fudbaleri FAP-a nadomak osvajanja jesenjih lovorika, ali su u duelima protiv Sloge iz Požege i požarevačkog Mladog radnika 1926 ostali "praznih ruku" što je veliki rivak sa stadiona "kraj Morave" obilato iskoristio i ne samo preuzeo lidersku poziciju, već ostvario i ubedljivu bodovnu prednost kojom postaje izraziti favorit za osvajanje šampionskog pehara i plasman u viši rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

Tokom zimske pauze "kamiondžije" su u značajnoj meri pojačale igrački kadar, a istovremeno su kroz veliki broj kontrolnih mečeva brusili formu za nastavak sezone.

Poslednji u nizu kontrolnih mečeva odigran je prethodnog vikenda kada je FAP na stadionu u Novoj Varoši ugostio Zlatibor iz Čajetine, ekipu sa kojom će za mesec dana vojevati i važnu bitku za prvenstvene bodove.

Gol Luke Milojevića u drugom poluvremenu bio je dovoljan za minimalni trijumf.

Foto: FK FAP Priboj

Minimalni trijumf "kamiondžija"

 

- Prijateljska utakmica:

FAP (Priboj) - Zlatibor (Čajetina) 1:0 (0:0)

Strelac: L. Milojević

Stadion: FK Zlatar, Nova Varoš

Da podsetimo, prolećni deo sezone u okviru Srpske lige Zapad startuje drugog vikenda u mesecu martu, kada će FAP gostovati Poletu iz Ljubića, dok će Zlatibor odmeriti snagu sa Slogom iz Požege.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading