SAZNAJEMO: Evo u kakvom je stanju teško povređeni fudbaler - debi u dresu novog kluba nikada neće zaboraviti! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.02.2024

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov igrački prvenac u crveno-crnom dtresu trajao je svega dva minuta i 33 sekunde.

SAZNAJEMO: Evo u kakvom je stanju teško povređeni fudbaler - debi u dresu novog kluba nikada neće zaboraviti! (FOTO GALERIJA)

Foto: GFK Sloboda Užice

Fudbaleri užičke GFK Slobode jesenji deo takmičenja u okviru Prve lige Srbije okončali su u zoni ispadanja sa šest bodova zaostatka u odnosu na gornjomilanovački Metalac i tokom pauze između dva dela šampionata, sve misli ljubitelja fudbala u gradu na Đetinji bile su usmerene ka ostvarenju primarnog, ali verovatno i jedinog cilja, očuvanja prvoligaškog statusa.

 

Kako bi do navedenog lakše stigli, agilno rukovodstvo popularnih "era" bilo je izuzetno aktivno tokom prelaznog roka, a verovatno i najveće pojačanje ove zime stiglo je iz Novog Pazara.

Reč je o dvadesetsedmogodišnjem krilnom napadaču iz Južne Afrike, Kurtu Abrahamsu koji je debi u dresu novog kluba zabeležio u prolećnoj premijeri kada je na stadionu "Radomir Antić" gostovala novosadske Mladost GAT.

Međutim, već u trečem minutu meča Abrahams je nakon duela sa Miroslavom Bjelošem doživeo tešku povredu, prelom članka i predstoji mu dug proces oporavka.

Kako smo mogli da saznamo, odmah nakon doživljene povrede Južnoafrikanac je prevezen u Opštu bolnicu u Užicu gde mu je brzom reakcijom lekara kost vraćena na mesto i noga je imobilisana, a već u utorak, ili sredu biće podvrgnut hirurškom zahvatu nakon kojeg predstoji i višemesečni oporavak.

 

Da podsetimo, nakon događaja sa početka utakmice koji je potresao sve na užičkom stadionu, malo kome je bilo do fudbala, a gosti iz "srpske Atine" su polovinom drugog perioda igre uspeli da stignu do dva pogotka i veoma važnih bodova u borbi za opstanak.

Kada je reč o nastavku prvoligaškog karavana, ekipu GFK Slobode narednog vikenda očekuje teško gostovanje u Vršcu gde će i meču protiv vršačkih crveno-belih imati imperativ osvajanja sva tri boda kako bi ostali u trci za toliko željenu 12. poziciju na prvoligaškoj tabeli.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading