ŠOKANTNA ODLUKA: Odustali su od kup takmičenja uoči žreba za polufinalnu rundu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.02.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odavno je poznato da kup takmičenja neretko donose i određena iznenađenja, ali se teško može pronaći podatak da je neka ekipa odlučila da se odrekne borbe uoči samog finala.

ŠOKANTNA ODLUKA: Odustali su od kup takmičenja uoči žreba za polufinalnu rundu!

Foto: FK Srbija Ilićevo

Fudbalski klub Srbija iz Ilićeva jesenji deo šampionata u okviru Zone Šumadijsko-raške okončao je u sredini tabele, na sedmoj poziciji sa ukupno 18 osvojenih bodova.

 

Ostvarili su fudbaleri iz Ilićeva skor od pet pobeda, tri remija i šest poraza, a uz navedeo obezbedili su i plasman u polufinale Kupa Fudbalskog saveza grada Kragujevca.

Međutim, tokom zimske pauze klub je odlučio da usled nagomilanih finansijskih problema odustane od prolećnih borbi za prvenstvene bodove, a sada je obavestio i gradsku fudbalsku krovnu organizaciju da neće nastupiti ni u predstojećem polufinalnom kup duelu, tako da se neće naći na žrebu koji će se obaviti u utorak 27. februara.

Nakon navedene odluke "u bubnju" će se naći samo imena tri kluba. U pitanju su Hajduk iz Jovanovca i Mladost iz Pajazitova koji se takmiče u elitnom rangu kragujevačkog fudbala. kao i član Druge lige Kragujevca, ekipa Borbe iz Cvetojevca koja je voljom žreba prethodne dve kup runde prošla bez borbe.

Foto: FK Srbija Ilićevo

U Ilićevu se ovog proleća neće igrati fudbal

 

Samim tim žreb će odlučiti koja od tri navedene ekipe će bez polufinalnog duela otići direktno u borbu za prestižni pehar.

Prema ranije utvrđenom planu polufinalna runda takmičenja biće odigrana 13. ili 14. marta, a duel će biti odigran na terenu sa veštačkom travom stadiona "Čika Dača" u Kragujevcu.

Ostaje da se vidi hoće li sastav iz Ilićeva od naredne jeseni nastaviti svoje egzistiranje na kragujevačkim fudbalskim terenima, ili ćemo prisustvovati još jednom definitivnom nestanku kluba sa srpske fudbalske mape.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading