NIŠTA NE PREPUŠTAJU SLUČAJU: Navijači nisu želeli skrštenih ruku da gledaju kako se klub urušava - pokrenuta je akcija koja vraća veru u bolje sutra! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.02.2024

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez koji najavljuje neke bolje dane...

NIŠTA NE PREPUŠTAJU SLUČAJU: Navijači nisu želeli skrštenih ruku da gledaju kako se klub urušava - pokrenuta je akcija koja vraća veru u bolje sutra! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport

Fudbalski klub Rad prolazi kroz najteži period u svojoj šest i po decenija dugoj istoriji i do pre samo nekoliko dana se činilo da je sudbina "građevinara" zapečaćena.

 

Nekadašnji predstavnik srpskog klupskog fudbala na međunarodnoj sceni trenutno se nalazi u trećem rangu takmičenja i nakon prvog dela sezone 2023/24, uz dešavanja koja su se dogodila tokm zimske pauze, zauzimaju poslednju poziciju na tabeli sa svega sedam osvojenih bodova.

Istovremeno, ne tako davno, javnost smo obavestili i o katastrofalnom stanju stadiona "Kralj Petar I" i zaista se činilo da je klub "ostavljen na vetrometini" da nestane sa fudbalske mape Srbije.

Međutim, uoči starta nastavka šampionata, koji je zakazan za prvi vikend u mesecu martu, navijači Rada, popularni "Junajted Forsi" pokrenuli su akciju koja uliva nadu da će i neke buduće generacije ljubuitelja fudbala imati priliku da gledaju "nebesko plave" možda i u elitnom rangu.

Naime, navijači su pokrenuli akciju sređivanja stadiona. Uređene su prostorije na sportskom objektu, a istovremeno su sa tribine sklonjene polomljene stolice i psotavljene nove.

 

Takođe, klub je krenuo i u poptunu rekonstrukciju terena sa veštačkom travom koji je bio u potpunosti devastiran i uskoro će sve kategorije Fudbalskog kluba Rad imati na raspolaganju i navedeni teren koji će svakako olakšati rad kako prvog tima, tako i mlađih selekcija.

Foto: FK Rad

Uveliko traju i radovi na terenu sa veštačkom travom

 

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, Rad "nemoguću misiju" započinje drugog dana meseca marta kada će na svom stadionu na Banjici dočekati novobeogradski Studentski grad. Treba podsetiti da je prvi ovosezonski meč dve ekipe pripao Novobeograđanima koji su slavili ubedljivim rezultatom 3:0.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading