KOMŠIJSKI DERBI PRIPAO DOMAĆINU: Palančani pali u Velikoj Plani - minimalac je bio dovoljan za trijumf!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.02.2024

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva fudbalska predstava odigrana je u Velikoj Plani u kojoj je iskusniji domaćin stigao do zasluženog trijumfa.

KOMŠIJSKI DERBI PRIPAO DOMAĆINU: Palančani pali u Velikoj Plani - minimalac je bio dovoljan za trijumf!

Foto: FK Morava Velika Plana

Radno u Velikoj Plani

Dve ekipe koje se svaka u svom rangu takmičenja, trenutno nalaze na trećoj poziciji i koje se nadaju da tokom predstojećeg proleća mogu stići i do samog vrha tabele, odigrale su zanimljiv kontrolni meč koji je trenerima dao odgovore na mnoga pitanja.

 

Domaća Morava iz Velike Plane prvi deo šampioanta u okviru Zone Podunavsko-šumadijske okončala je na trećoj poziciji sa skorom od osam pobeda i po tri remija i poraza i nastavak takmičarske sezone dočekuje sa pet bodova manje u odnosu na jesenjeg lidera, ekipu OFK Napretka iz Markovca.

Sa druge strane Jasenica 2017 iz Smederevske Palanke sa skorom od 12 pobeda, jednog remja i dva poraza očekuje nastavak takmičarske godine sa nadom da je bodovni deficit u odnosu na vodeće ekipe Mladog radnika 1940 iz Radinca i Borac 1932 iz Ralje, nadoknadiv.

Dve ekipe su na gradskom stadionu u Velikoj Plani odigrale zanimljiv meč u kojem je publika mogla da uživa, a opšti je utisak da su fudbaleri na terenu pružili partiju kao da je u pitanju bila borba za prvenstvene bodove.

Ključni trenutak utakmice dogodio se već u 12. minutu kada je mrežu Palančana zatresao najbolji strelac domaćina Filip Veselinović, a kasnije se ispostavilo da je time postavljen i konačni rezultat ovog meča.

Foto: FK Morava Velika Plana

Komšijski derbi pripao domaćinu

 

- Prijateljska utakmica:

Morava (Velika Plana) - Jasenica 2017 (Smederevska Palanka) 1:0 (1:0)

Strelac: F. Veselinović u 12. minutu za Moravu

Stadion: Gradski stadion u Velikoj Plani

Kada je reč o nastavku prvenstvenih borbi za bodove, ekipa Morave u prolečnoj premijeri 16. marta u velikom derbiju dočekuje lidera, OFK Napredak iz Markovca i navedeni susret u mnogome će odrediti sudbinu obe ekipe u prolećnom delu sezone.

 

 

Sa druge strane Jasenica 2017 u prvom kolu nastavka šampionata u okviru Podunavske okružne lige dočekuje SASK iz Saraoraca na svom stadionu, popularnoj "Nepokorenoj mladosti".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading