POTPUNI DEBAKL CRNO-BELIH: Gosti održali čas fudbala - malo je vremena da se uočene greške isprave!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.02.2024

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri iz Čelareva pruženim u generalnoj probi samo su mogli da zabrinu sve pristalice.

POTPUNI DEBAKL CRNO-BELIH: Gosti održali čas fudbala - malo je vremena da se uočene greške isprave!

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Pred fudbalerima ČSK-Pivare iz Čelareva je važnih šest meseci tokom kojih bi trebali da obezbede osptanak u okviru Područne fudbalske lige Sombor.

 

Crno-beli su jesenji deo takmičenja okončali sa skorom od pet pobeda, jednog remija i devet poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa ukupno 16 bodova, pet više u odnosu na Rusin iz Ruskog Krstura koji se u ovom momentu nalazi u zoni ispadanja.

Ono što sve u klubu može da zabrine, jeste činjenice da su popularni "lavovi" tokom pripremnog perioda pružili igre u sistemu toplo-hladno. Nakon loše partije protiv novosadskog Železničara (0:0) koja je upalila alarm u Čelarevu, usledio je odgovor u vidu ubedljivog trijumfa rezltatom 4:0 nad ekipom Soko iz Nove Gajdobre, ali kada se očekivalo da se potvrdi uspon forme, došlo je do novog razočarenja.

Naime, u generalnoj probi pred nastavak borbe za bodove ČSK-Pivara je ubedljivo poražena od OFK Futoga, člana Prve novosadske lige rezultatom 0:4.

Kako su po okončanju meča istakli u redovima crno-belih, nadaju se da ovakav ishod moda može biti i dobar kako bi se ekipa "otreznila" pred izuzetno težak period koji očekuje crno-bele.

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Velika briga za crno-bele uoči starta prolećnog dela šampionata

 

- Prijateljska utakmica:

ČSK-Pivara (Čelarevo) - OFK Futog (Futog) 0:4

Treba napomenuti da su fudbaleri iz Čelareva tokom pripremnog perioda odigrali ukupno četiri kontrolna susreta tokom kojih su zabeležene dve pobede i po jedan remi i poraz. Ekipa je sedam puta tresla protivničke mreže, dok je istovremeno "kaitulirala" četiri puta, a interesantno je napomenuti da su svi mečevi odigrani na stadionu u Čelarevu.

- Rezultati FK ČSK-Pivara u pripremnom periodu:

ČSK-Pivara (Čelarevo) - Slavija (Pivnice) 3:0

ČSK-Pivara (Čelarevo) - Železničar (Novi Sad) 0:0

ČSK-Pivara (Čelarevo) - Soko (Nova Gajdobra) 4:0

ČSK-Pivara (Čelarevo) - OFK Futog (Futog) 0:4

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ČSK Pivara u prolećnoj premijeri u Čelarevu dočekuje Borac 46 iz Obrovca. Navedeni meč biće odigran drugog dana meseca marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončane je trijumfom obrovačkih crveno-belih rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading