PRIMARNI ZADATAK SE MORA OSTVARITI: Kroz kontrolne mečeve bruse formu za nastavak sezone - Šarbanu na crtu izlazi valjevski Tešnjar!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.02.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom predstojećeg proleća sve klupske strukture usmerene su ka ostvarenju primarnog cilja.

PRIMARNI ZADATAK SE MORA OSTVARITI: Kroz kontrolne mečeve bruse formu za nastavak sezone - Šarbanu na crtu izlazi valjevski Tešnjar!

Foto: FK Šarbane

Fudbaleri Šarbana iz istoimenog mesta u opštini Ub, već šest sezona u kontinuitetu se takmiče u okviru Međuopštinske lige Kolubara - "grupa Istok", a tokom prethodne jeseni nisu ostvarili zapažene rezultate.

 

U 12 prvenstvenih mečeva Šarbane je ostvarilo skor od dve pobede, tri remija i sedam poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulazi sa svega devet osvojenih bodova i predstoji im borba za osptanak u navedenom stepenu takmičenja.

Kako bi što spremnije dočekali odlučujuće mesece, fudbaleri Šarbana kroz kontrolne mečeve bruse formu, a drugu pripremnu utakmicu će odigrati u nedelju 25. febrauara kada će na svom terenu ugostiti Tešnjar iz Valjeva, ekipu koja se takmiči u Međuopštinskoj ligi Kolubara - "grupa Zapad" i koja je prvi deo šampionata okončala na visokoj trećoj poziciji sa velikim izgledima da se u narednim mesecima ravnopravno uključi i u borbu za plasman u viši rang takmičenja, Kolubarsku okružnu ligu.

Foto: FK Šarbane

Popularni "čečeni" očekuju daleko bolja izdanja svojih ljubimaca

 

- Prijateljska utakmica:

Šarbane (Šarbane) - Tešnjar (Valjevo)

Stadion: u Šarbanu

Datum: Nedelja, 25. februar

Početak: 14 časova

Do nastavka prvenstvenih borbi fudbaleri Šarbana će odigrati još dva pripremna susreta i to protiv ekipe Čučuga člana Kolubarske okružne lige i Tvrdojevca lidera opštinskog takmičarskog ranga. 

U redovima Šarbana ne sumnjju da će tri predstojeća meča predstavljati pravi test kako za igrače, tako i za klupsko rukovodstvo, ali i da će trener Šišović nakon njih imati jasnu sliku o kvalitetu igračkog kadra kojim će raspolagati u nastavku borbe za bodove.

Kada je reč o prolećnoj premijeri Šarbane dočekuje Polet iz Donjeg Lajkovca u meču koji u mnogome može odrediti ovosezonsku sudbinu i jedne i druge ekipe. Prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je sastavu iz Donjeg Lajkovca koji je slavio rezultatom 2;0 na startu jesenjeg dela šampionata.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading