OPOMENA PRED NASTAVAK BORBE ZA BODOVE: Poraz Parizana na domaćem terenu - pouke se moraju izvući! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.02.2024

23:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli doživeli neočekivani poraz.

OPOMENA PRED NASTAVAK BORBE ZA BODOVE: Poraz Parizana na domaćem terenu - pouke se moraju izvući! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Partizan Vitojevci

Fudbalski klub Partizan iz Vitojevaca iza sebe ima prilično turbulentnu polusezonu, a na osnovu jesenjih ostvarenja, želja svih u redovima crno-belih biće opstanak u Sremskoj ligi.

 

Crno-beli su prvi deo takmičenja okončali sa skorom od četiri pobede i 11 poraza, što je sa svega 12 osvojenih bodova bilo dovoljno samo za 14. poziciju na tabeli i predstoji in u narednim mesecima grčevita borba za očuvanje statusa sremskog ligaša.

Na startu zimskih priprema, u prve dve kontrolne utakmice, fudbaleri Partizana su zabeležili isto toliko trijumfa. Prvo je u Obrežu savladana ekipa Graničara rezučtatom 3:2, da bi sa ubedljivih 5:0 savladali i Jedinstvo iz Vladimiraca.

U trećem pripremnom susretu Sloboda iz Donjeg Tovarnika je deklasirala crno-bele, slavivši sa 5:0, a serija neuspeha na pripremnim utakmicama nastavljena je i u psolednjem do sada odigranom kontrolnom susretu protiv Karađorđa iz Mišara.

Na stadionu u Vitojevcima, jesenji vicešampion Mačvanske okružne lige, ekipa Karađorđa je slavila rezultatom 3:1, a strelac jedinog pogotka za crno-bele bio je Đorđe Samardžić.

 

- Prijateljska utakmica:

Partizan (Vitojevci) - Karađorđe (Mišar) 1:3

Stadion: u Vitojevcima

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipu Partizana u prolećnoj premijeri očekuje najteži mogući zadatak s obzirom da će dočekati ekipu Sloge Voganj koja je prvi deo takmičarske sezne okončala sa jesenjim lovorikama.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom sloge rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading