FOTO IZVEŠTAJ: "Anđeli" položili i drugi test - savladan je još jedan rival iz dva ranga višeg stepena takmičenja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.02.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Favoriti padaju kao "kula od karata".

FOTO IZVEŠTAJ: "Anđeli" položili i drugi test - savladan je još jedan rival iz dva ranga višeg stepena takmičenja!

Foto: FK Sušica 1929

Fudbaleri kragujevačke Sušice 1929 jesenji deo šampionata u okviru Treće lige Kragujevca okončali su na četvrtoj poziciji sa sedam bodova manje u odnosu na lidera i jesenjeg šampiona Šumadiju iz Čumića.

 

Popularni "anđeli" su ostvarili skor od osam pobeda, jednog remija i četiri poraza, ali ostvarenja tokom zimskih priprema nagoveštavaju daleko bolja ostvarenja u nastavku takmičarske godine.

Tokom prethodne nedelje Sušica 1929 je savladala Mladost iz Pajazitova, člana Prve lige Kragujevca rezultatom 2:1, a u nedelju 18. februara, oružje pred plavo-belima položio je još jedan član kragujevačke elite, Pobeda 1926 iz Beloševca.

Poveli su gosti nakon greške defanzivaca Sušice 1929, ali su zatim "anđeli" zaigrali onako kako znaju i prvo je Pavlović nakon akcije koja je krenula od golmana Balovića, doneo poravnanje rezultata. 

Početkom drugog poluvremena domaćin stiže do prednosti. Nakon centaršuta Dimitrijevića, Aritonović koristi smušenost defanzivaca sastava iz Beloševca i dovodi svoju ekipu do prednosti.

Do kraja susreta viđena je još jedna lopta u mreži gostiju, a u listu strelaca se upisao Ilić.

 

- Prijateljska utakmica:

Sušica 1929 (Kragujevac) - Pobeda 1926 (Beloševac) 3:1 (1:1)

Strelci za Sušicu 1929: Pavlović, Aritonović, Ilić

Do nastavka takmičarske 2023/24 godine i duela protiv Kragujevca, ekipa Sušice 1929 će odigrati još tri kontrolna meča. U nedelju 25. februara sastaće se sa leskovačkim Kotlenikom, a nakon susreta protiv Šumadije iz Toponice koji je na programu drugog dana meseca marta, sledi i generalna proba 10. marta kada će Sušica 1929 gostovati Gruži u Vitanovcima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading