CRVENO-BELI PALI U PANČEVU: Nakon neuspeha u generalnoj probi, Vrščani predstavili zimske akvizicije - klupski ciljevi se ne menjaju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.02.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta je urađeno, urađeno je i vreme je da se krene u odlučujuće bitke.

CRVENO-BELI PALI U PANČEVU: Nakon neuspeha u generalnoj probi, Vrščani predstavili zimske akvizicije - klupski ciljevi se ne menjaju!

Foto: OFK Vršac

Fudbaleri OFK Vršca jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na devetoj poziciji sa skorom od sedam pobeda, isto toliko poraza i šest remija, tako da će u odlučujuće borbe u nastavku takmičarske godine ući sa jsnim ciljem da nakon uvodnih mečeva izbore plasman u plej-of fazu.

 

Jedan od glavnih konkurenata na tom putu biće im lazarevačka Kolubara, a upravo protiv zeleno-crnih su Vrščani odmerili snage u meču koji je za obe ekipe bio generalna proba uoči nastavka prvoligaškog karavana.

Tokom prvog perioda igre Lazarevčani su stigli do prednosti, a u listu strelaca se upisao Savković. U nastavku meča viđen je po jedan pogodak na obe strane. Đorđević je u 71. minutu duplirao prednost Kolubari, da bi sedam minuta kasnije psotavljen i konačni rezultat ovog duela, kada je Tasić postigao prvi i jedini pogodak za crveno-bele.

- Prijateljska utakmica:

OFK Vršac (Vršac) - Kolubara (Lazarevac) 1:2 (0:1)

Strelci: Tasić u 78. minutu za OFK Vršac; Savković u 14. i Đorđević u 71. minutu za Kolubaru

Stadion: Sportski centar "Mladost" u Pančevu

Foto: OFK Vršac

Neuspeh Vrščana u generalnoj probi

 

Nakon susreta u Pančevu rukovodstvo OFK Vršca je i zvanično iznelo dešavanja tokom nedavno okončanog zimskog prelaznog roka. 

Ekipu je napustilo devet igrača. Prvi čuvar mreže Nemanja Andrijanić počeće internacionalnu karijeru na Malti i braniće za Florijanu. Uroš Miladinović se vratio u Čukarički, Vukašin Braunović novi je član Kolubare iz Lazarevca. Petar Graonja prešao je u redove srpskoligaša FAP-a iz Priboja, Mateja Stašević je otišao u Zvezdaru a Luka Stojanović u Torlak. U poslednjem danu prelaznog roka OFK Vršac je Matiju Greka pozajmio FAP-u iz Priboja, dok su Vojin Radisavljević i Ognjen Milićević pozajmljeni pančevačkom Dinamu 1945.

Kada je reč o novajlijama u redovima crveno-belih, novi članovi OFK Vršca su Aleksa Vujić, David Ivić, Nenad Perović, Mirko Stevanović i Nemanja Žunić, dok su Aleksa Vujić i David Ivić povratnici u tim.

Kada je reć o nastavku borbe za bodove ekipa OFK Vršca u prolenoj premijeri gostuje u Šapcu, dok će Kolubara premijerini susret odigrati na stadionu "kraj Studenjaka" gde će se sastati sa ekipom novobeogradskog Radničkog. Navedeni susreti na programu su 24. februara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading