"ADMIRALBET ARENA" JE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Radnički srušio lidera - dva gola dovoljna za trijumf!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.02.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija pobeda je nastavljena.

"ADMIRALBET ARENA" JE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Radnički srušio lidera - dva gola dovoljna za trijumf!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Pripreme su okončane, a na osnovu onoga što su fudbaleri sremskomitrovačkog Radničkog pružili u prethodnom periodu, slobodno se može reći da za njih borba za bodove može startovati već koliko sutra.

 

Tokom zimskih priprema ekipa sa "AdmiralBet Arene" je tokom sedam kontrolnih mečeva ostvarila šest pobeda i jedan remi, a ono što posebno sve u klubu može da raduje jeste ostvareni gol koeficijent, s obzirom da su crveno-beli postigli 25, a istovremeno se njihova mreža tresla svega tri puta.

Tokom današnjeg dana (subota, 17. februar), sremskomitrovački fudbaleri su na programu imali i generalnu probu uoči starta nastavka šampionata, a na drugoj strani terena našao se lider vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana, ekipa GFK Slovena iz Rume.

Prema očekivanju domaćin je slavio sa 2:0, a mrežu komšija iz Rume zatresli su Gajić i Amuzu.

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Serija pobeda je nastavljena - Sremskomitrovčani spremno dočekuju nastavak takmičenja

 

- Prijateljska utakmica:

Radnički (Sremska Mitrovica) - GFL Sloven (Ruma) 2:0

Strelci: Gajić i Amuzu za Radnički

Stadion: "AdmiralBet Arena", Sremska Mitrovica

Kada je reč o nastavku takmičenje, borba za bodove u okviru Prve lige Srbije startuje narednog vikenda, a u prolećnoj premijeri fudbaleri sremskomitrovačkog Radničkog gostuju na Ubu ekipi Jedinstva u meču koji će u mnogome odrediti dalju sudbinu obe ekipe u nastavku takmičarske sezone.

Da podsetimo, fudbaleri sremskomitrovačkog Radničkog su jesen u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudala okončali na sedmoj poziciji sa šest bodova manje od Inđija Toyo Tires koja trenutno zauzima poziciju koja po okončanju ligaškog dela sezone vodi direktno u elitni rang.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading