GENERALKA NIJE USPELA: Opomena pred start sezone - "kanarinci" moraju bolje!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.02.2024

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostalo je još sedam dana da starta odlučujućih borbi za bodove.

GENERALKA NIJE USPELA: Opomena pred start sezone - "kanarinci" moraju bolje!

Foto: RFK Novi Sad 1921

Fudbaleri RFK Novog Sada 1921 u nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije ulaze sa deset bodova manje u odnosu na ekipu gornjomilanovačkog Metalca koja se trenutno nalazi u sigurnoj zoni i primarni cilj svih na Detelinari, jeste obezbeđenje opstanka u društvu proligaša.

 

Prolećne borbe u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala startuju narednog vikenda, a u premijernom susretu novosadske "kanarince" očekuje najteži mogući posao, s obzirom da će dočekati lidera šampionata i izvesno je novog člana elitne, ekipu OFK Beograda.

U sklopu priprema za nastavak sezone "kanarinci" su na stadionu FK ČSK Pivare u Čelarevu imali generalnu probu koja nije protekla na željenom nivou.

Naime, ekipa Omladinca iz Novih Banovaca je slavila minimalnim rezultatom 1:0, a strelac jedinog pogotka na meču bio je Saša Knežević.

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

"Kanarinci" nisu uspeli da slave u generalnoj probi u Čelarevu

 

- Prijateljska utakmica:

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) - Omladinac (Novi Banovci) 0:1

Strelac: S. Knežević

Stadion: FK ČSK-Pivara, Čelarevo

Kao što smo već napomenuli, narednog vikenda u prolećnoj premijeri ekipa RFK Novog Sada 1921 dočekuje OFK Beograd (subota 24. februar u 17 časova), dok je pred ekipom iz Novih Banovaca još dve nedelje rada. 

Prolećno deo u vojvođanskoj grupi srpskoligaškog fudbala startuje prvog vikenda u mesecu martu kada će ekipa Omladinca dočekati na svom terenu OFK Kikindu. Navedeni susret perdstavljaće jedan od derbija premijerne runde, s obzirom da obe ekipe gaje nadu da se mogu uključiti u borbu za sam vrh tabele koji u ovom momentu drži ekipa GFK Slovena iz Rume.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading