NJEGOVIM DOLASKOM STAVLJENA JE TAČKA NA PRELAZNI ROK: Izdanak Partizanove fudbalske škole, ima novi klub - sledi "selidba na zapad"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2024

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I osmo pojačanje je angažovano...

NJEGOVIM DOLASKOM STAVLJENA JE TAČKA NA PRELAZNI ROK: Izdanak Partizanove fudbalske škole, ima novi klub - sledi "selidba na zapad"!

Foto: FK Mačva 1929 Bogatić

Rukovodstvo Mačve 1929 iz Bogatića angažovanjem u zimskom prelaznom roku najavilo je visoke ambicije i težnju da se klub možda već ovog proleća vrati u treći stepen takmičenja, zapadnu grupu srpskoligaškog karavana.

 

Crveno-crni iz Bogatića su tokom prethodne jeseni u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske ostvarili skor od šest pobeda, četiri remija i isto toliko poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa nadoknadivim deficitom od četiri boda u odnosu na lidera iz Lipolista.

Kako bi ostvarili željene ciljeve klub je već angažovao sedmoricu novajlija, a prelazni rok se zatvara u velikom stilu.

Naime, novi član sportskog kolektiva iz Bogatića postao je Jovan Damjanović.

Reč je o nekadašnjoj nadi beogradskog Partizana koji je prethodne dve i po godine proveo u Rumi nastupajući za oba tima iz ovog grada, GFK Sloven i 1. maj, a sada se "seli na zapad" u Bogatić.

Foto: FK Mačva 1929 Bogatić

Završetak prelaznog roka u velikom stilu

 

- Jovan Damjanović:

Datum rođenja: 7. jul 2003. godine

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Partizan U-15 (Beograd), Partizan U-17 (Beograd), Teleoptik U-17 (Zemun), Partizan U-19 (Beograd), GFK Sloven (Ruma), 1. maj (Ruma)

Priliku za debi u dresu novog kluba Damjanović će, kao i sve ostale novajlije, imati u prolećnoj premijeri kada će Mačva 1929 gostovati u velikom derbiju kompletnog šampionata ekipi Lipolista u meču koji u mnogome može odrediti dalju sudbinu kako navedenih sportskih kolektiva, tako i kompletnog takmičenja.

Navedeni susret na programu je 16. marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan trijumfom crveno-crnih rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Simke

10.03.2024 11:17

Koja prevara