POTPUNA REKONSTRUKCIJA: Angažovan je kompletno novi tim - Lazarevčani predstavili zimske akvizicije! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2024

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izuzetnbo radno je bilo ove zime u Lazarevcu.

POTPUNA REKONSTRUKCIJA: Angažovan je kompletno novi tim - Lazarevčani predstavili zimske akvizicije! (FOTO)

Foto: FK Kolubara Lazarevac

Fudbaleri lazarevačke Kolubare jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na desetoj poziciji i primarna želja svih u redovima zeleno-crnih jeste plasman u plej-of, nakon čega će i najviši plasman biti dostižan.

 

Kolubara je prvi deo šampionata okončala sa skorom od šest pobeda, sedam remija i isto toliko poraza i u ovom momentu zaostaju svega dva boda za šabačkom Mačvom koja zauzima toliko željenu osmu poziciju, ali isto tako se mora napomenuti da bodovni deficit za drugoplasiranom Inđijom Toyo Tires iznosi svega devet bodova, što je nadoknadivo serijom dobrih prolećnih rezultata.

Kako bi odlučujuće borbe dočekali što spremniji, Lazarevčani su tokom zimskog prelaznog roka angažovali kompletno novi tim. Čak 11 fudbalera je stiglo u redove Kolubare, a svakako će najatraktivnije akvizicije biti japanski internacionalci Juma Suva i Hikaru Macui koji su pristigli iz litvanskog Žalgiisa, odnosno poljske Jegalonije.

Istovremeno na pozajmicu su dovedeni Janko Jevremović iz Partizana i Vukašin Braunović iz Čukaričkog, a treće superligaško pojačanje jeste Tomas trajković koji je stigao iz redova novobeogradskog IMT-a.

Pored navedenih fudbalera dres zeleno-crnih boja tokom predstojećeg proleća nosiće i Mihailo Ilić i Nikola Furtula koji su stigli iz redova kluba sa "Detelinare", Jordan Jovanović i Mile Savković su pridošlice iz kulskog Hajduka 1912, dok je iz OFK Beograda stigao Ognjen Marinković.

Još jedno internacionalno pojačanje stiže iz redova Zvijezde 09, a u pitanju je Krsta Đorđević.

Foto: FK Kolubara Lazarevac

Potpuno novi tim je stigao u Lazarevac

 

- Pojačanja FK Kolubara Lazarevac u zimskom prelaznom roku:

▪︎ Janko Jevremović (Partizan, pozajmica),
▪︎ Vukašin Braunović (Čukaricki, pozajmica)
▪︎ Juma Suva (Žalgiris-Litvanija)
▪︎ Hikaru Macui (Jagileonia-Poljska)
▪︎ Tomas Trajković (IMT)
▪︎ Mihailo Ilić, Nikola Furtula (RFK Novi Sad 1921)
▪︎ Jordan Jovanović, Mile Savković (Hajduk 1912 Kula)
▪︎ Krsta Đorđević (Zvijezda 09-Bosna i Hercegovina)
▪︎ Ognjen Marinković (OFK Beograd)

Priliku za zvanični debi u dresu novog kluba, svi navedeni fudbaleri imaće u prolećnoj premijeri kada će zeleno-crni gostovati novobeogradskom Radničkom na stadionu "kraj Studenjaka". Navedeni meč na programu je 24. februara, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan trijumfom Lazarevčana rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading