NAKON DUGIH I TEŠKIH PREGOVORA, DVE STRANE SU SE DOGOVORILE: Nekadašnji Zvezdin Brazilac ima novi klub - svojim iskustvom će pomoći ekipi u borbi za šampionski pehar!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće vremena za penziju...

NAKON DUGIH I TEŠKIH PREGOVORA, DVE STRANE SU SE DOGOVORILE: Nekadašnji Zvezdin Brazilac ima novi klub - svojim iskustvom će pomoći ekipi u borbi za šampionski pehar!

Foto: Starsport

Kada je leta 2002. godine Fabio Karleandro da Silva stigao u srpski fudbal, postavši član beogradskog Rada, zasigurno ni sam nije očekivao da će i veiše od dve decenije kasnije "trčati za bubamarom" na terenima širom Srbije.

 

Nakon tri uspešne godine u redovima "građevinara" usledio je poziv koji se ne odbija. Postao je član Crvene zvezde, a kasnije je nastupao i za Hajduk iz Kule i kruševački Napredak, da bi se u domovinu vratio 2008. godine i gotovo punu deceniju, ne računajući jednu sezonu provedenu na terenuma u SAD-u, nosio je opremu nekolicine brazilskih klubova.

Na opšte iznenađenje ljubitelja fudbala u Srbiji, 2020. godine vraća se u Beograd, postaje član Hajduka sa Liona, a danas nakon šest meseci provedenih u dresu SASK-a iz Saraoraca i pored činjenice da će za desetak dana proslaviti svoj 44. rođendan, ne pomišlja da okači kopačke o klin.

Brazilac je ove zime predstavljen kao novi fudbaler ekipe Sloge 1945 iz Velikog Sela, tima koji se trenutno takmiči u Braničevskoj okružnoj ligi u kojoj je prethodnu jesen okončao na trećoj poziciji sa 12 bodova deficita u odnosu na lidera, Pomoravlje 1946 iz Vlaškog Dola.

Ostvarila je ekipa Sloge 1945 skor od deset pobeda i četiri poraza, ali će svakako iskusni Brazilac pomoći ekipi da se u nastavku takmičenja uključi i u borbu za sam vrh tabele i plasman u Zonu Podunavsko-šumadijsku koja je velika želja svih u Velikom Selu.

Foto: FK Sloga 1945 Veliko Selo

Nije još vreme za kraj karijere - Fabio Karleandro da Silva

 

- Fabio Karleandro da Silva:

Datum rođenja: 28. februara 1980. godine

Mesto rođenja: Kapela - Brazil

Igračka karijera: Sport Resif (Brazil), Kampinas (Brazil), Rio Branko (Brazil), Rad (Beograd), Crvena zvezda (Beograd), Hajduk (Kula), Napredak (Kruševac), Nautiko (Brazil), San Hoze (SAD), Vera Kruz (Brazil), Uniao (Brazil), Keramika (Brazil), Goinesia (Brazil), KRAK (Brazil), Trindade (Brazil), Central (Brazil), Hajduk (Beograd), SASK (Saraorci)

Priliku za debi u dresu novog kluba, devetnaestog u karijeri, Fabio Krleandro da Silva imaće u prolečnoj premijeri kada će ekipa Sloge 1945 gosrovati požarevačkom Železničaru. Navedeni susret zakazan je za deveti dan meseca marta, a treba napomenuti da su Novoselci u prvom ovosezonskom odmeravanju snaga dve ekipe, slavili sa ubedljivih 3:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading