BOMBA ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA: Lider angažovao novog organizatora igre - vezni fudbaler stiže iz holandskog PSV-a!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2024

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JEsenji šampion se sa bazičnih priprema na Kipru vraća brojčano jači.

BOMBA ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA: Lider angažovao novog organizatora igre - vezni fudbaler stiže iz holandskog PSV-a!

Foto: Facebook.com/Konstantinos Evripidou

Fudbaleri OFK Beograda nalaze se na korak od povratka u elitni rang srpskog klupskog fudbala, s obzirom da će u prolećne borbe ući sa čak 17 bodova prednosti u odnosu na najbliže konkurente Inđiju Toyo Tires i leskovačku GFK Dubočicu.

 

Samim tim, odavno je jasno da su aktuelne pripreme, ne samo brušenje forme za ono što predstoji u nastavku šampionata, već predstavljaju i svojevrstan uvod u ono što ekipu oćekuje narednog leta kada će ponovo zakoračiti na veliku scenu.

Kako bi što spremnije dočekali sve ono što ih očekuje "romantičari" vredno rade na jačanju igračkog kadra, a slobodno se može reći da je prava transfer bomba odjeknula starom Karaburmom, s obzirom da poslednje pojačanje plavo-belih stiže iz ni manje, ni više, nego iz redova holandskog velikana, PSV Ajndhovena.

Novi fudbaler OFK Beograda postao je Konstantinos Evripid.

Reč je o kiparskom fudbaleru sredine terena, mladom reprezentativcu ove zemlje, koji je proteklih godinu i po dana proveo u mlađim kategorijama holandskih crveno-belih.

 

 

- Konstantinos Evripid:

Datum rođenja: 26. april 2005. godine

Mesto rođenja: Nikozija - Kipar

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Doksa Katokopias U-21 (Kipar), AEK Larnaka U-21 (Kipar), PSV Ajndhoven U-17 (Holandija), PSV Ajndhoven U-18 (Holandija)

Reprezentativna karijera: Kipar U-17 (4 ut.), Kipar U-19 (5 ut.)

Priliku za zvanični debi u dresu novog kluba Evripid će imati u prolećenoj premijeri Prve lige Srbije kada će ekipa OFK Beograda gostovati RFK Novom Sad 1921. Navedeni susret na programu je 24. februara, a prvi meč dve ekipe u takmiačrskoj 2023/24 godini pripao je "romantičarima" rezultatom 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading