MILOSTI NIJE BILO: Lider do vrha napunio mrežu rivala - PUKLA PETARDA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.02.2024

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za šampionski pehar može da počne.

MILOSTI NIJE BILO: Lider do vrha napunio mrežu rivala - PUKLA PETARDA!

Foto: FK Borac 1926 Čačak

Fudbaleri čačanskog Borca 1926 jesenji deo takmičenja u okviru Srpske lige Zapad okončali su na liderskoj poziciji, a zahvaljujući kiksevima jedinog konkurenta u borbi za titulu, ekipe FAP Priboja, nastavak borbe za bodove dočekuju sa pet bodova suficita.

 

Tokom tek okončanog zimskog prelaznog roka čačanske "zebre" su osvežile igrački kadar, a istovremeno su kroz kontrolne utakmice brusili formu za ono što ih očekuje od desetog dana meseca marta, kada i zvanično kreće prolećni deo šampionata.

Pre samo dva dana Borac 1926 je zabeležio trijumf nad valjevskom Budućnosti Krušik 2014 rezultatom 2:0. Mrežu Valjevaca zatresli su Marko Pelivanović i Steve Kovačević, a crveno-beli su danas odmerili snagu i sa ekipom lajkovačkog Železničara koja je prethodne jeseni u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske zauzela petu poziciju sa sa šest bodova zaostatka u odnosu na lidera iz Lipolista, što se može smatrati nadoknadivim tokom narednih meseci.

Novu sjajnu partiju pružili su fudbaleri Borca 1926 i do vrha su napunili mrežu lajkovačkog kluba.

Pitanje pobednika bilo je rešeno već u uvodnih 45 minuta igre kada su mrežu "lajkovačke dizelke" zatresli Arsenije Vranić i Veljko Bogićević, da bi se u nastavku susreta mreža gostiju tresla još tri puta, čime je ostvaren više nego ubedljiv trijumf rezultatom 5:0.

Foto: FK Borac 1926 Čačak

Stadion "kraj Morave" je spreman za prvoligaške borbe

 

- Prijateljska utakmica:

Borac 1926 (Čačak) - Železničar (Lajkovac) 5:0 (2:0)

Strelci: A. Vranić, V. Bogićević, V. Stevlić, J. Rakonjac i N. Stevanović

Da podsetimo, ekipa čačanskog Borca 1926 u prolećoj premijeri koja je na programu desetog dana meseca marta gostuje u Vrelu ekipi Vrelo Sporta. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom Čačana rezultatom 4:0.

 

 

Sa druge strane šampionat u Zoni Kolubarsko-mačvanskoj startuje sedam dana kasnije, a u prolećnoj premijeri Lajkovčani gostuju ekipi OFK Osečine. U prvom ovosezonskom duelu dve ekipe Železničar je na svom terenu slavio rezultatom 3:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading