REAL U PROBLEMU: U poslednjem trenutku OSTAJU BEZ KILIJANA MBAPEA - Francuz DOBIO PONUDU koja se (ne)odbija! Navijači odlučuju o transferu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.02.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li smo na pragu senztacionalnog transfera narednog leta.

REAL U PROBLEMU: U poslednjem trenutku OSTAJU BEZ KILIJANA MBAPEA - Francuz DOBIO PONUDU koja se (ne)odbija! Navijači odlučuju o transferu!

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape

Već sada je potpuno jasno da će Kilijan Mbape po okončanju aktuelne sezone napustiti "grad svetlosti", a kao potencijalni novi klub francuskog superstara pominjao se madridski Real koji je navodno spreman da za njega izdvoji neverovatnu sumu od pola milijarde evropskih novčanica tokom narednih pet godina.

 

I dok mnogi sportski mediji na Starom kontinentu navedeni posao već vide kao okončan, jedna ponuda se pojavila koja bi mogla da izazove tektonske poremećaje u svetu sporta.

Naime, rukovodstvo Fudbalskog kluba Omladinac iz Šetonje, kluba koji se u aktuelnoj 2023/24 sezoni takmiči u Zoni Podunavsko-šumadijskoj, na svojoj zvaničnoj Instagram stranici je organizovalo anketu sa jasnom željom da se pristalice kluba izjasne, da li žele da vide Kilijana Mbapea u svojim redovima od leta 2024. godine.

Foto: FK Omladinac Šetonje

Navijači odlučuju o sudbini Kilijana Mbapea

 

Za sada ostaje otvoreno pitanje da li će sportski kolektiv iz mesta u opštini Petrovac na Mlavi imati mogućnost da isprati finansijsku ponudu "kraljevskog kluba" iz Madrida ukoliko navijači daju zeleno svetlo za realizaciju navedenog transfera?!

Naravno, u pitanju je samo dobar marketinsški trik rukovodstva Omladinca koji je i ovim putem skrenuo pažnju na uzoran sportski kolektiv iz Šetonja.

Podsetićemo samo da se ekipa Omaldinca takmiči u okviru Zone Podunavsko-šumadijske, a tokom prethodne jeseni su sa skorom od sedam pobeda, tri remija i četiri poraza i ukupno 24 osovjena boda, takmičenje okončali na petoj poziciji.

Primarni cilj svih u klubu jeste plasman u plej-of fazu ovosezonskog takmičenja, a ukoliko se ukaže prilike da se uključe i u borbu za sam vrh tabele, sigurno će je iskoristiti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading