PRELAZNI ROK JE DVOSMERNA ULICA: Dvojica IN, trojica OUT - pojačanja stižu iz Republike Srpske i Hrvatske! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promene u samom finišu prelaznog roka.

PRELAZNI ROK JE DVOSMERNA ULICA: Dvojica IN, trojica OUT - pojačanja stižu iz Republike Srpske i Hrvatske! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Fudbaleri čelarevske ČSK Pivare jesenji deo sezone u okviru Područne fudbalske lige Sombor okončali su na 11. poziciji, ali shodno činjenici da imaju svega pet bodova više u odnosu na Rusin iz Ruskog Krstura koji se nalazi u zoni ispadanja, primarni cilj svih u redovima crno-belih u nastavku takmičenja, biće očuvanje aktuelnog statusa.

 

Crno-beli iz Čelareva su u prethodnom periodu kroz kontrolne mečleve brusili formu za odlučujuće prolećne borbe, ali poslednjim ostvarenjem u duelu protiv nvosdskog Železničara (0:0), niko u klubu nije bio zadovoljan, što može biti i dobra opomena uoči starta nastavka sezone koji je zakazan za sam početak meseca marta.

Dve nedelje pred zvaničan početak prolećnih borbi ekipa iz Čelareva je u nekoliko sati informisala o realizaciji pet transfera od kojih su tri izlazna. Opremu crno-belih boja više neće nositi Relja Rajšp koji prelazi u Soko iz Nove Gajdobre, Ratko Radivojkov koji je novi član Borca 46 iz Obrovca, dok je OFK Bačku iz Bačke Palanke pojačao Stefan Pavlović.

Istovremeno, novi članovi crno-belih "lavova" postali su David Ileš i Filip Mirić.

 

Ileš je 2004. godište i povratnik je u redove čelarevskog kluba, a sada dolazi iz hrvatskog Borca iz Bobote.

Godinu dana stariji Filip Mirić igra na poziciji desnog beka, a u Čelarevo dolazi iz Republike Srpske iz redova Radnika iz Bijeljine.

Priliku za debi u dresu novog kluba obojica će imati u prolećnoj premijeri kada će ČSK Pivara na svom stadionu u Čelarevu dočekati Borac 46 iz Obrovca. Navedeni susret na programu je drugog dana meseca marta, a treba podsetitit da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan trijumfom crveno-belih rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading