SPEKTAKULARNO PREDSTAVLJANJE NAJNOVIJE AKVIZICIJE: Crveno-beli će zaplesati sambu - Brazilac je stigao! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2024

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odnjih smo navikli da internacionalna pojačanja dovode sa afričkog kontinenta, ali su se ovoga puta okrenuli i ka Južnoj Americi.

SPEKTAKULARNO PREDSTAVLJANJE NAJNOVIJE AKVIZICIJE: Crveno-beli će zaplesati sambu - Brazilac je stigao! (VIDEO)

Foto: FK Jedinstvo Ub

Gustavo Viera

Sa nekoliko sjajnih transfera, prevashodno iz Gane, rukovodstvo Jedinstva sa Uba je pokazalo da je afrički kontinent za njih pravi izvor vrhunskih fudbalera, ali su ovoga puta odlučili da se okrenu drugom kraju sveta...

 

Fudbaleri ubskog Jedinstva jesenji deo sezone u okviru Prve lige Srbije okončali su na šestoj poziciji sa svega četiri boda manje u odnosu na Inđiju Toyo Tires koja u ovom momentu drži poziciju koja direktno vodi u elitni rang srpskog klupskog fudbala, tako da se o klupskim ambicijama i ne treba preterano pisati.

Crveno-beli se pod rukovodećom palicom novog šefa stručnog štaba Ivana Radovanovića pripremaju za start odlučujućih prolećnih borbi, a klub je u samom finišu prelaznog roka angažovao pojačanje iz Brazila.

Reč je o mladom dvadesetjednogodišnjem levom beku, koji može odgovoriti i ostalim zadacima u poslednjoj liniji, Gustavu Vieri koji na stadion "Dragan Džajić" stiže iz brazilske Ibračine kluba iz Mooke, predgrađa Sao Paola.

Trba istaći da je tokom mlađih kategorija Gustavo nosio opremu slavnih brazilskih klubova Palmeirasa i Atletiko Mineira.

 

 

- Gustavo Viera:

Datum rođenja: 28. maj 2002. godine

Mesto rođenja: Gvarluhos - Brazil

Igračka karijera: Palmeiras U-17 (Brazil), Atletiko Mineiro U-17 (Brazil), Atletiko Mineiro U-20 (Brazil), Ibračina U-20 (Brazil), Jedinstvo (Ub)

Priliku za debi u dresu novog kluba, mladi Brazilac će imati već 24. februara kada će u prolećnoj premijeri na stadionu "Dragan Džajić" gostovati sremskomitrovački Radnički u susretu koji u mnogome može odrediti sudbinu obe ekipe u aktuelnoj sezoni.

Prvi ovosezonski duel Ubljana i Sremskomitrovčana okončan je ubedljivim trijumfom ekipe sa "AdmiralBet Arene" rezultatom 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading