ISPODPROSEČNA IGRA SE UBUDUĆE NEĆE TOLERISATI: U redovima crno-belih nisu zadovoljni prikazanim - pouke se moraju izvući! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.02.2024

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

niko u klubu ne može biti zadovoljan izdanjem fudbalera u duelu u kojem se pobeda morala zabeležiti.

ISPODPROSEČNA IGRA SE UBUDUĆE NEĆE TOLERISATI: U redovima crno-belih nisu zadovoljni prikazanim - pouke se moraju izvući! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK ČSK Pivara Čelarevo

Fudbaleri ČSK Pivare iz Čelareva prvi deo takmičarske godine u okviru Područne fudbalske lige Sombor okončali su na 11. poziciji sa svega pet bodova više u odnosu na pretposlednjeplasirani Rusin iz Ruskog Krstura.

 

Popularni "lavovi" su zabeležili skor od pet pobeda, jednog remija i devet poraza i svi kojima su crno-bele boje na srcvu nadaju se daleko boljim ostvarenjima u narednim mesecima tokom kojih će primarni cilj biti izbegavanje pozicija koje vode u niži takmičarski rang.

Ekipa je tokom dosadašnjih zimskih priprema odigrala jednu kontrolnu utakmicu. Na stadionu u Čelarevu prethodne nedelje je savladana Slavija iz Pivnice sa ubedljivih 3:0 i očekival ose da će niz dobrih rezultata biti nastavljen i u meču sa novosadskim klubom.

Crno-beli su dočekali ekipu Železničara iz "srpske Atine", a kako su iz kluba istakli viđen je meč u kojem nije bilo mnogo prilika za postizanje pogodaka, ali tokom kojeg je doneto mnogo loših odluka, tako da ne čudi da je susret okončan bez pogodaka rezultatom 0:0.

 

- Prijateljska utakmica:

ČSK Šivara (Čelarevo) - Železničar (Novi Sad) 0:0

Stadion: FK ČSK u Čelarevu

ČSK Pivara (Čelarevo): Tankosić, Šoven, Vulević, Mirić, Ileš, Erak, Milošević, Pilipović, Obradović, Milanov, Zorić. Igrali su i: Vekić, Majstorović, Štajn, Kecman, Marković, Stevanović, Jelečanin, Labus.

Do okončanja priprema za start prolećnog dela sezone, crno-beli će odigrati još dva kontrolna susreta. Prvo će odmeriti snagu sa ekipom Soko iz Nove Gajdobre u nedelju 18. febrauara, da bi se sedam dana kasnije sastali sa PIK Somborom.

Nastavak borbe za bodove zakazan je za drugi dan meseca marta kada će "lavovi" u Čelarevu ugostiti Borac 46 iz Obrovca. Prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je crveno-belima rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading