CRVENO-BELI NE SKIDAJU NOGU SA GASA: Serija dobrih rezultata je nastavljena - obalom Tise u četvrtoj brzini!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.02.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa nastavlja da beleži odlične rezultate u pripremnom periodu.

CRVENO-BELI NE SKIDAJU NOGU SA GASA: Serija dobrih rezultata je nastavljena - obalom Tise u četvrtoj brzini!

Foto: FK Hajduk Čurug

Fudbaleri temerinskog TSK-a jesenji deo sezone u okviru Vojvođanske lige Jug okončali su na 11. poziciji, ali ostvarenja tokom zimskih priprema nagoveštavaju daleko bolja ostvarenja u nastavku takmičarske godine.

 

Crveno-beli sa skorom od pet pobeda, četiri remija i šest poraza ulaze na odlučujuće prolećne borba, a svakako cilj svih u Temerinu, jeste proboj ka gornjem delu tabele.

Tokom zimskih priprema TSK je do sada odigrao dva kontrolna susreta tokom kojih je savladan RFK Novi Sad 1921 rezultatom 2:1, dok su u meču protiv Obilića iz Zmajeva bili još efikasniji zabeleživši pobedu 4:1.

U trećem pripremnom susretu ekipa iz Temerina se u Čurugu sastavla sa domaćim Hajdukom, članom Prve novosadske lige i prema očekivanju, zabeležen je još jedan rezultatski uspeh.

Prvo polivreme protekolo je u izjednačenoj igri, ali je iskusniji tim iz Temerina stigao do prednosti u 12. minutu kada je mrežu domaćina zatresao mladi Ognjen Lazić. Samo sedam minuta kasnije Milan Markov poravnava rezultat, da bi do odlaska na odmor gosti stigli do nove prednosti, a u listu strelaca se upisao Nikola Pribić.

U nastavku meča crveno-beli preko Petrovića i Save Ilića dolaze do nova dva gola čime beleže novi trijumf tokom aktuelnih priprema.

Foto: TSK Temerin

Temerinci nastavljaju sa sjajnim rezultatima u pripremnom periodu

 

- Prijateljska utakmica:

Hajduk (Čurug) - TSK (Temerin) 1:4 (1:2)

Strelci: M, Mirkov 19`; O. Lazić 12`, N. Pribić 36`, Petrović 67`, S. Ilić 77`

Stadion: FK Hajduk Čurug

Gledalaca: 100

Hajduk (Čurug): Šarić, Lazić, Topić, Srećkov, Džambas, Cvetković, Maksimović, Pelengić, M. Markov, D. Markov, Marković. Igrali su i: Zec, Popržen, Dragin, Brančić, Petrić, Rosić, Nikolić, Stevanović.

TSK (Temerin): Nedeljković, Marković, Lahoš, Bjelanović, Radičić, Paška, Kasapović, Lazić, Pribić, Pupovac, Marić. Igrali su i: Tankosić, Petrović, S. Ilić, Šešlija, N. Ilić, Končar, Miljković.

Da podsetimo, u prolećnoj premijeri TSK gostuje Dunavu u Starim Banovcima. Navedeni meč na programu je trećeg dana meseca marta, a do tada će crveno-beli odigrati još dva kontrolna susreta. U subotu 17. februara očekuje ih duel protiv Mladosti iz Turije, a generalna proba će biti odigrana sedam dana kasnije protiv ekipe Veternika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading