"ŽIVEO SVETI TRIFUN I CRVENA ZVEZDA": Usred priprema za veliki derbi, crveno-beli se javnosti obratili hitnim saopštenjem!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivao se pravi fudbalski spektakl, ali...

"ŽIVEO SVETI TRIFUN I CRVENA ZVEZDA": Usred priprema za veliki derbi, crveno-beli se javnosti obratili hitnim saopštenjem!

Foto: FK Crvena zvezda Pavliš

Fudbaleri Crvene zvezde iz Pavliša užurbano se pripremaju za nastavak borbe za bodove u okviru Područne fudbalske lige Pančevo u kojoj su ciljevi kluba vezani za iskorak ka samom vrhu tabele.

 

Tokom prethodne jeseni crveno-beli su tokom 15 prvenstvenih utakmica zabeležili skor od osam pobeda, dva remija i pet poraza, tako da u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa deset bodova zaostatka u odnosu na lidera, ekipu glogonja, što svakako nije nedostižno.

Kako bi što spremnije dočekali prolećne bitke fudbaleri Crvene zvezde su tokom zimskih priprema već odigrali tri kontrolna susreta. Nakon ubedljivog trijumfa rezultatom 4:0 nad sportskim prijateljima iz Bele Crkve i pobede nad Hajdučicom (3:2) na terenu sa veštačkom travom u Vršcu, savladana je i Budućnost iz Alibunara sa ubedljivih 4:1, a naredni meč trebao je da se odigra u sredu 14. februara.

Međutim, do duela protiv Banatula iz Lokve ipak neće doći, a tim povodom crveno-bel isu se javnosti obratili kratkim saoštenjem:

- Obaveštavamo javnost južnoga Banata i ostatka sveta da je utakmica između Crvene zvezde i Banatula iz Lokve koja je bila zakazana za sredu, otkazana jer gostima ne odgovara ranije dogovoreni termin - stoji u saopštenju, a zatim je usledilo i obrazloženje:

- Kako u četvrtak nema slobodnig termina, morali smo utakmicu da otkažemo, a za sve je kriv Sveti Valentin. Živeo Sveti Trifun i Crvena zvezda.

Foto: Instagram.com/FK Crvena zvezda Pavliš

Saopštenje kluba sa "Janje"

 

Da podsetimo, prolećna borba za bodove u okviru Područne fudbalske lige Panečevo startuje 2. marta, a dan kasnije Crvena zvezda u velikom derbiju gostuje u Padini ekipi Doline.

Navedeni susret se sa nestrpljenjem iščekuje, s obzirom da u mnogome može odrediti sudbiju obe ekipe u aktuelnoj takmičarskoj godini.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading