RETROSPEKTIVA: "Oklopnici" sa primorja vide elitni rang - Smederevcima prijao morski vazduh! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.02.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se krene put kuće...

RETROSPEKTIVA: "Oklopnici" sa primorja vide elitni rang - Smederevcima prijao morski vazduh! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Smederevo 1924

Fudbaleri Smedereva 1924 jesenji deo takmičenja u okviru Prve lige Srbije okončali su na petoj poziciji sa ukupno četiri boda zaostatka u odnosu na Inđiju Toyo Tires koja u ovom momentu zauzima poziciju koja po okončanju ligaškog takmičenja direktno vodi u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Učinak "oklopnika" u prvom delu takmičarske godine mogao je biti i daleko bolji da u poslednjih devet jesenjih susreta nisu zabeležili svega dva trijumfa što ih je i koštalo druge pozicije na prvoligaškoj tabeli.

Kako bi u odlučujuće prolećne borbe ušli daleko spremniji, ekspedicija Smedereva 1924 je prethodni period provela na bazičnim pripremema na crnogorskom primorju, gde su pored treninga, odigrali i četiri kontrolna meča.

U uvodnom meču Smederevci su na stadionu "Mitar Mićo Goliš" poraženi od OFK Petrovca rezultatom 0:2, ali su nakon startnog neuspeha ušli u seriju pobeda tokom koje su redom padali barski Mornar (3:2), Jezero u Plavu (3:2), da bi u poslednjem kontrolnom meču, oružje pred "oklopnicima" položio i Lovćen na Cetinju.

Golovima Nemanje Obradovića Smederevo1924 je slavilo na Cetinju rezultatom 2:1, čime su i zvanično okončane pripreme na crnogorskom primorju.

 

Smederevci se sada vraćaju u Srbiju i na svom stadionu će obaviti poslednje pripreme za nastavak sezone koja je zakazana za 24. februar. U premijernom susretu prolećnog dela sezone "oklopnici" gostuju u Gornjem Milanovcu gde će sa sastati sa ekipom Metalca. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom Smederevaca rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading