ISPISANA JE NOVA STRANICA U ISTORIJI PARTIZANA: Podatak za klupske anale - on je najmlađi debitant u crno-belom dresu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.02.2024

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica koja će ostati upisana u analima kluba.

ISPISANA JE NOVA STRANICA U ISTORIJI PARTIZANA: Podatak za klupske anale - on je najmlađi debitant u crno-belom dresu!

Foto: FK Partizan Vitojevci

Fudbaleri Partizana iz Vitojevaca jesenji deo sezone u okviru Sremske lige okončali su na 14. poziciji i u nastavku takmičarske godine očekuje ih borba za opstanak u petom stepenu srpskog klupskog fudbala.

 

Crno-beli su tokom 15 prvenstvenih mečeva zabeležili skor od četiri pobede i 11 poraza i svakako je cilj svih u klubu da se tokom prolećnog dela sezone što pre obezbedi ulazak u "mirnu luku".

Tokom zimskih priprema Partizan je do sada odigrao jedan pripremni susret. Crno-beli su u Obrežu savladali ekipu Graničara rezultatom 3:2, a danas (nedelja, 11. februar) su na svom terenu dočekali ekipu Jedinstva iz Vladimiraca.

Sastav iz Vitojevaca je golovima Luke Gavrilovića, Ognjena Damnjanovića, Milana Petkovića, Borislava Mitrovića i Darka Polića stigao do ubedljivog trijumfa rezultatom 5:0, a poed navedenog, susret protiv Jedinstva obeležile su još dve zanimljive činjenice.

- Prijateljska utakmica:

Partizan (Vitojevci) - Jedinstvo (Vladimirci) 5:0

Strelci: L. Gavrilović, O. Damnjanović, M. Petković, B. Mitrović, D. Polić

Foto: FK Partizan Vitojevci

Stadion Partizana u Vitojevcima

 

Naime, po prvi put u seniorskom dresu crno-belih debitovao je Uroš Komlenski, dete koje igra za pionirski sastav i koji predstavlja najmlađeg debitanta u istoriji crno-belih s obzirom da ima svega 14 godina.

Pored navedenog, u dresu Partizana zaigrao je Aleksandar Vidić, fudbaler koji do sada nije odradio niti jedan trening sa ekipom, ali je dobrim izdanjem skrenuo pažnju klupskog rukovodstva koje će u predstojećem periodu pokušati da ga privoli da se obaveže na vernost crno-belima.

Kada je reč o nastavku takmičarske godine Partizan u prolećnoj premijeri dočekuje lidera šampionata Slogu Voganj. Prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je trenutno najboljoj ekipi takmičenja koja je slavila rezultatom 2:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading