DANCI SU BILI NEDORASTAO PROTIVNIK: "Rajsko ostrvo" očigledno prija "grafosima" - tri sjajna pogotka dovoljna za trijumf! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.02.2024

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaslužena pobeda sastava sa Senjaka.

DANCI SU BILI NEDORASTAO PROTIVNIK: "Rajsko ostrvo" očigledno prija "grafosima" - tri sjajna pogotka dovoljna za trijumf! (VIDEO)

Foto: RFK Grafičar

Fudbaleri RFK Grafičara nalaze se na Kipru gde obavljaju završne pripreme uoči nastavka borbe za prvoligaške bodove, a u subotu 10. februara odigrali su i prvi kontrolni susret.

 

Puleni trenera Marka Neđića odmerili su snagu sa omladincima danskog Nestveda koji su u uvodnim trenucima meča stigli do rezultatske prednosti.

Ipak, "grafosi" u nastavku susreta sjajnom partijom stižu do rezultatskog preokreta i zasluženog trijumfa.

Rezultatski egal doneo je Filip Markišić nakon soloprodora i preciznog udarca po zemlji nakon kojeg je loptazavršil u samom donjem desnom uglu danskog gola.

 

 

Prednost srpskom prvoligašu doneo je Ognjen Ajdar koji se varkom tela oslobodio svog čuvara, a zatim uputio precizan udarac u suprotni ugao.

 

 

Konačan rezultat ovog susreta postigao je Spasojević sjajnim udarcem sa ivice šesnaesterca. Pogotku je prethodila i lepa akcija ofanzivnog dela RFK Grafičara.

 

 

- Prijateljska utakmica:

RFK Grafičar (Srbija) - Nestved (Danska) 3:1

Strelci za RFK Grafičar: Markišić, Ajdar, Spasojević

Naredni pripremni susret "grafosi" će odigrati u utorak 13. februara kada će se sastati sa jermenskom ekipom Urartu Jermenija.

Kada je reč o nastavku prvenstvene borbe za bodove, RFK Grafičar u prolećnoj premijeri 24. februara dočekuje Inđiju Toyo Tires. Prvi ovosezosnki duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 0:0.

Ekipa sa Senjaka u nastavak šampionata ulazi sa 11. pozicije na tabeli. Tokom jeseni zabeležili su skor od šest pobeda, isto toliko remija i osam poraza, a primarni cilj svih u klubu jeste plasman u plej-of fazu nakon čega će i borba za vrh tabele Prve lige Srbije biti dostižna.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading