REZULTATSKI ROLERKOSTER: Šok na Slanoj bari - "četvrtoligaš uzeo meru "kanarincima"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.01.2024

23:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NAstavljaju se partije u sistemu toplo-hladno.

REZULTATSKI ROLERKOSTER: Šok na Slanoj bari - "četvrtoligaš uzeo meru "kanarincima"!

Foto: RFK Novi Sad 1921

Fudbaleri RFK Novog Sada 1921 užurbano se pripremaju za nastavak takmičenja u okviru Prve lige Srbije tokom kojeg će primarni cilj biti pokušaj očuvanja statusa člana drugog stepena srpskog klupskog fudbala.

 

Ekipa sa "Detelinare" prvu polovinu takmičarske 2023/24 godine okončala je sa skorom od tri pobede, četiri remija i 13 poraza što im je sa svega 13 osvojenih bodova donelo poslednju 16. poziciju na tabeli prvoligaškog karavana.

Kako bi što spremnije dočekali početak odlučujućih prolećnih borbi, popularni "kanarinci" su prionuli na odigravanje kontrolnih mečeva kroz koje bruse formu, a do sada su nakon očekivanog poraza od TSC-a iz Bačke Palanke rezultatom 1:4, ostvarili iznenađujući trijumf nad ekipom novobeogradskog IMT-a (1:0) i u sjajnojatmosferi su dočekali meč protiv ekipe temerinskog TSK-a.

Navedeni susret odigran je na novosadskoj "Slanoj bari", a krajnji rezultat je iznenadio sve poznavaoce srpskih fudbalskih prilika. Naime, sa dva gola Pribića crveno-beli iz Temerina koji nastupaju u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala, Vojvođanskoj ligi Jug, zabeležili su pobedu rezultatom 2:1.

Strelac jedinog pogotka za "kanarincie" bio je Dušan Vlalukin u 75. minutu meča.

Foto: FK TSK Temerin

Šokantno ostvarenje na "Slanoj bari"

 

- Prijateljski meč:

RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) - TSK (Temerin) 1:2

Strelci: D. Vlalukin za RFK Novi Sad 1921; N. Pribić (2) za TSK

Stadion: "Slana bara", Novi Sad

Kada je reč o nastavku borbe za bodove RFK Novi Sad 1921 u prolećnoj premijeri dočekuje lidera ovog takmičenja, ekipu OFK Beograda. Meč je na programu 24. februara.

Sa druge strane trenutno jdanaestoplasirana ekipa južne grupe vojvođanskog fudbala, TSK u prvom kolu nastavka takmičenja gostuje Dunavu u Starim Banovcima. NAvedeni meč na programu je trećeg dana meseca marta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading