ŠOK NA BEOGRADSKOM MORU: "Traktoristi" zaribali na Adi - izdanak Partizanove fudbalske škole srušio superligaša!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.01.2024

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremaju se da uzlete...

ŠOK NA BEOGRADSKOM MORU: "Traktoristi" zaribali na Adi - izdanak Partizanove fudbalske škole srušio superligaša!

Foto: RFK Novi Sad 1921

Fudbaleri RFK Novog Sada 1921 jesenji deo sezone u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala okončali su na fenjeraškoj poziciji sa 13 osvojenih bodova.

 

Popularni "kanarinci" zabeležili su skor od tri pobede, četiri remija i 13 poraza i u nastavak sezone ulaze sa deset bodova deficita u odnosu na gornjomilanovački Metalac koji se u ovom momentu nalazi na prvoj poziciji "iznad crte".

Tokom dosadašnjih priprema ekipa RFK Novog Sad 1921 je odmerila snage sa ekipom TSC-a iz Bačke Topole, a srpski predstavnik na međunarodnoj sceni ostvario je ubedljiv trijumf rezultatom 4:1.

U drugom pripremnom susretu ekipa sa "Detelinare" je odmerila snagu sa novobeogradskim superligašem ekipom IMT-a. Susret je odigran ja igralištu Fudbalskog saveza Beograda, a okončan je senzacionalnim trijumfom Novosađana minimalnim rezultatom 1:0.

Strelac jedinog pogotka bio je nekadašnji izdanak Partizanove fudbalske škole Jovan Kokir koji je mrežu "traktorista" zatresao u 78. minutu.

Foto: Starsport

Nekadašnji fudbaler Partizana srušio "traktoriste" - Jovan Kokir

 

- Prijateljska utakmica:

IMT (Novi Beograd) - RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad) 0:1 (0:0)

Strelac: j. Kokir u 78. minutu

Stadion: Igralište FSB na Adi Ciganliji

Navedena pobeda svakako će "kanarincima" dati vetar u leđa kako za nastavak priprema, a posebno i za ono što je svima na "Detelinari" najvažnije, borbi za očuvanje statusa prvoligaša.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading