MARAKANA MU I OVOGA PUTA NIJE SUĐENA: Kao što smo već najavili - golgeter jesenjeg lidera karijeru ne nastavlja u crveno-belom dresu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.01.2024

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Superligaško iskustvo ipak neće sticati u redovima aktuelnog šampiona.

MARAKANA MU I OVOGA PUTA NIJE SUĐENA: Kao što smo već najavili - golgeter jesenjeg lidera karijeru ne nastavlja u crveno-belom dresu!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri OFK Beograda suvereno su tokom prvog dela šampionata stigli do jesenjih lovorika i već sada se sa velikom sigurnošću može reći da će se "romantičari" već od naredne jeseni, nakon punih osam godina, ponovo naći na superligaškoj sceni.

 

Jedan od onih koji je obeležio prethodnu jesen svakako je mladi dvadesetogodišnji centarfor Aleksandar Kahvić koji je usled povrede u prvom delu šampionata zabeležio svega deset nastupa u opremi plavo-bele boje, ali se tokom navedenih susreta devet puta upisao u listu strelaca.

Bilo je jasno da Kahvić tokom proleća neće nastupati u klubu sa Omladinskog stadiona, a kao što smo već krajem prethodne godine najavili, njegova naredna destinacija jeste superligaš iz Pančeva, ekipa Železničara.

Novi, stari trener Crvene zvezde Vladan Milojević poveo je Kahvića na zimske pripreme na Kipar, ali je odlučeno da je u obostranom interesu da supertalentovani golgeter narednih šest meseci skuplja superligaško iskustvo u dresu pančevačkog kluba.

Kahvić neće napuštati Kipar, samo će promeniti hotel, s obzirom da se i ekspedicija Pančevaca nalazi na "rajskom ostrvu" gde obavlja bazični deo priprema pred nastavak sezone.

Foto: Starsport

Moraće da sačeka neku drugu priliku - Aleksandar Kahvić

 

- Aleksandar Kahvić:

Datum rođenja: 2. januar 2004. godine

Mesto rođenja: Doboj

Pozicija u timu: napadač

Igračka karijera: Internacional (Beograd), Crvena zvezda U-17 (Beograd), RFK Grafičar U-17 (Beograd), Crvena zvezda U-19 (Beograd), Makabi Haifa U-19 (Izrael), OFK Beograd (Beograd)

Reprezntativna karijera: Bosna i Hercegovina-mlađe kategorije (23 ut. / 10 gol.)

Priliku za debi u dresu novog kluba Kahvić će imati već 10. februara kada će u premijernoj rundi prolećnog dela šampionata Železničar na stadionu Sportskog centra "Mladost" u Pančevu dočekati ekipu Novog Pazara.

Da podsetimo, prvi deo takmičarske godine "pančevačka dizelka" je okončala na 14. poziciji i očekuje se da Aleksandar Kahvić bude jedan od ključnih faktora u borbi za očuvanje superligaškog statusa kluba iz grada na Tamišu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading