REPREZENTATIVAC TOGOA POJAČAO LIDERA: Navijačima je obećao da će zaigrati "tango smrti" - dve stvari su ga navele da prihvati ponudu iz Srbije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.01.2024

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neretko se za razne transfere koristi prefiks "bombastičan", ali ovaj to svakako jeste.

REPREZENTATIVAC TOGOA POJAČAO LIDERA: Navijačima je obećao da će zaigrati "tango smrti" - dve stvari su ga navele da prihvati ponudu iz Srbije!

Foto: YouTube.com/printscreen/Sporting Charleroi TV

Fudbaleri Mladosti 1977 iz Garevine jesenji deo šampionata u okviru Druge rasinske okružne lige okončali su na liderskoj poziciji sa bodom više u odnosu na Bele Orlove iz Tobolca i četiri koraka prednosti u odnosu na Borac iz Gornjeg Katuna i Jezero 2017 iz Zlatara.

 

Lider je prvi deo šampionata okončao sa skorom od 12 pobeda, dva remija i jednog poraza, ali iz svega što je već navedeno, jasno je da će nastavak takmičarske godine doneti velika uzbuđenja.

Kako bi oformirli igrački kadar koji će imati mogućnost da iznese borbu za šampionski pehar i plasman u viši rang takmičenja, Prvu rasinsku okružnu ligu, rukovodstvo Mladosti 1977 je angažovalo veliko pojačanje.

Reč je o dvadesetčetvorogodišnjem defanzivcu, standardnom reprezentativcu Togoa Loiku Besilu koji u Garevinu stiže iz francuskog Dankirka, a u pitanju je fudbaler koji se školovao u redovima Tuluza.

Nakon parafiranja ugovora, nova akvizicija lidera je za zvaničnu klupsku Instagram stranicu izjavila:

- Kada su me pozvali, nisam razmišljao dva puta. Čuo sam dosta priča o ovom predelu, najviše o vinu i ženama, a nadam se da ću se uveriti u te priče. Jedva čekam da krene prvenstvo i zaigram tango smrti sa novim saigračima.

Foto: FK Mladost 1977 Garevina

Reprezentativac Togoa je stigao u Garevinu

 

- Loik Besil:

Datum rođenja: 19. februar 1999. godine

Mesto rođenja: Tuluz - Francuska

Pozicija u timu: centralni bek

Igračka karijera: Tuluz U-19 (Francuska), Tuluz B (Francuska), Bordo B (Francuska), Šarlroa (Belgija), KAS (Belgija), Dankirk (Francuska)

Reprezentativna karijera: Francuka-mlađe kategorije (16 ut. / 1 gol), Togo (10 ut.)

Priliku za debi u dresu novog kluba Besil će imati u prolećnoj premijeri kada će Mladost 1977 gostovati imenjaku iz Donjeg Katuna. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom sastava iz Garevine rezultatom 6:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading