IZ GUČE SE TRUBA ČUJE: Dragačevo nema dilemu - cilj je TITULA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

22.01.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Formira se pakleni sastav u Guči.

IZ GUČE SE TRUBA ČUJE: Dragačevo nema dilemu - cilj je TITULA!

Foto: FK Dragačevo

Fudbaleri Dragačeva iz Guče u prethodnoj 2022/23 sezoni u okviru Moravičke okružne lige, kao osmoplasirana ekipa morali su da se spuste stepenicu niže i da od jeseni prethodne godine krenu u borbu za bodove u okviru Opštinske lige Lučani.

 

Prvi deo šampionata okončali su na trećoj poziciji sa skorom od četiri pobede, tri remija i jednog poraza i u odlućujuće prolećne borbe ulaze sa pet bodova deficita u odnosu na lidera, ekipu Voćara iz Kotraža.

Međutim, agilno rukovodstvo kluba zimsku pauzu koristi za jačanje igračkog kadra i već sada mnogobrojni poznavaoci oštinskog ranga takmičenja na području Lučana ističu da će sastav iz Guče biti glavni pretendent na šampionski pehar.

Tokom prethodnog perioda ekipa Dragačeva je pojačana trojicom sjajnih pojedinaca. U finišu prethodne godine opremu plavo belih boja zadužili su Stefan Majstorović koji je stigao iz Poleta iz Trbušana, kao i Matija Protić igrač koji je prve fudbalske korake načionio u školama Crvene zvezde i OFK Beograda.

Početak meseca januara doneo je transfer iskusnog tridesetčetvorogodišnjeg Nikole Ivanovića koji iza sebe ima kako superligaško, tako i internacionalno igračko iskustvo u Sloveniji i Grčkoj, a klub je sada obelodanio da su još dva posla privedena kraju.

Novi članovi ekipe Dragačeva postali su Nikola Remović i Luka Kolaković.

Remović ima 25 godina. Prošao je omladinsku školu ivanjičkog Javor-Matisa, a nastupao je još za Budućnost, Karađorđe, Napredak i Slogu iz koje i dolazi u Guču.

Foto: FK Dragačevo

Nikola Remović, četvrto pojačanje Dragačeva

 

Peto pojačanje fudbalskog kluba u zimskom prelaznom roku jeste Luka Kolaković. Ovaj dvadesetčetvorogodišnji fudbale je takođe prošao omladinsku školu Javor-Matisa, a nastupao je još za Budućnost, Omladinac i Kaluđericu.

Foto: FK Dragačevo

I peto pojačanje je stiglo - Luka Kolaković

 

Potpuno je jasno da je ekipa Dragačeva tokom zimske pauze formirala respektabilan igrački kadar koji će biti kadar da odgovori ciljevima koje je klub proklamovao, a sva petorica novopridošlih igrača, priliku za debi će imati u prolećnoj premijeri kada će Dragačevo u Guči dočekati fenjeraša ovosezonskog takmičenja, ekipu Jelice iz Goračića.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading