DOKTORSKI PRELAZNI ROK: Iz više izvora stigla je potvrda saradnje, a danas je i sam klub obelodanio, i to na spektakularan način! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.12.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čast je imati fudbalera njegovog renomea u timu.

DOKTORSKI PRELAZNI ROK: Iz više izvora stigla je potvrda saradnje, a danas je i sam klub obelodanio, i to na spektakularan način! (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva Matije Protića

Transfer je potvrđen

Igrao se u Guči zonski rang pre šest godina, ali se ekipa Dragačeva trenutno nalazi u Opštinskoj ligi Lučani, gde se poslednji put takmičila u sezoni 19/20.

Republika

Zimsku pauzu sastav Dragačeva provodi na trećoj poziciji sa 15 osvojenih bodova, zaostatak za liderom je pet bodova, što je svakako dostižno na proleće. Dosta "košta" tim iz Guče poraz na otvaranju sezone, i to od sastava koji nakon jesenjeg dela prvenstva ima samo četiri osvojena boda. 

Ozbiljno su čelni ljudi Dragačeva pristupili jačanju igračkog kadra, prelazni rok u njihovim redovima otvoren je dolaskom Stefana Majstorovića, koji je protekle četiri i po godine nastupao u zonskom rangu takmičenja. 

Drugo pojačanje fudbalskog kluba Dragačevo u zimskom prelaznom roku je Matija Protić (29). Reč je o fudbaleru koji je prošao omladinsku školu Guče, Crvene zvezde, OFK Beograda, Borca i Mladosti, a u karijeri je nastupao još za Polet iz Ljubića, Slogu iz Požege, Slogu iz Sjenice, Budućnost iz Arilja, Omladinac (Zablaće) i Jedinstvo (Konjevići) odakle i stiže u dres Dragačeva.

Protić je za naš portal povodom transfera izjavio:

- Drago mi je što sam se drugi put vratio u svoj klub, prvi put je to bilo kada sam imao tešku povredu kao član Mladosti iz Lučana, kada mi je fudbalski klub Dragačevo izašao u susret da period posle oporavka provedem kod njih u zonskom rangu takmičenja i potpuno se fudbalski vratim. I pored ponuda iz Srpske i zonske lige, odlučio sam da se vratim u Dragačevo, gde sam ponikao, i zajedno sa ostalim saigračima pomognem klubu da se vrati na mesto gde pripada i nadam se da ćemo u tome i uspeti. 

 

 

Matija je u karijeri bio i član Mladosti iz Lučana, tom prilikom imao je šansu da se oproba u najjačem rangu takmičenja u našoj zemlji, gde je upisao pet nastupa, dok je u Prvoj ligi u istom klubu istrčao na teren 16 puta i jednom se upisao u listu strelaca. Protić igra na poziciji centralnog veziste, ali može odgovoriti i zadacima iza špica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading