MILICA DABOVIĆ OTKRILA KAKO JE ZARADILA PRVI NOVAC: Ovako ona provodi Prvi maj!

Autor:

Zabava

01.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša košarkašica obelodanila detalje koje do sad javnost nije znala!

MILICA DABOVIĆ OTKRILA KAKO JE ZARADILA PRVI NOVAC: Ovako ona provodi Prvi maj!

Foto: ATAImages/M.M.

Milica Dabović, nekadašnja košarkašica, otkrila je da je Prvi maj za nju ranije bio dan kao i svaki drugi, zbog profesionalnih obaveza u inostranstvu. Međutim, poslednjih godina, ona uživa u obeležavanju ovog praznika i planira da ga provede u prirodi sa sinom i prijateljima, uz roštilj i aktivnosti na otvorenom.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Dabović

Šta za vas predstavlja Prvi maj?

- S obzirom na to da sam ceo život igrala uglavnom u inostranstvu, za mene Prvi maj ranije nije postojao. Uvek su u tom periodu u mom životu bili aktuelni treninzi, utakmice i putovanja. Tek poslednjih nekoliko godina uživam u praznovanju i neko sam ko voli da obeležava bitne datume, pogotovo Vasrks i Božić.

Kako ćete ove godine proslaviti Međunarodni praznik rada i da li ćete otići na prvomajski uranak?

- Ove godine sam se spremila da Prvi maj provedem onako kao što ga uglavnom svi obeležavaju. Otići ću sa sinom i prijateljima u prirodu i provešćemo ceo dan napolju u lepim aktivnostima i igri. Spremaćemo roštilj i, naravno, grilovano povrće. Alkohol ne pijem, tako da će voda i limunada, kao i inače, biti moj izbor.

Republika

Foto: printscreen/Magazin In

Milica Dabović

Kako ste zaradili prvi novac i na šta ste ga potrošili?

- Prvi novac sam zaradila od košarke sa svojih 20 godina. Kada sam dobila svoju prvu profesionalnu platu, dala sam je svojim roditeljima, jer smo imali mala primanja u tom trenutku, a i želela sam da im se zahvalim na svemu sto su za mene uradili. Tata mi je tada vratio deo te plate, a ja sam otišla u tržni centar i nakupovala meni i Ani garederobu.

Radite li neke fizičke poslove po kući?

- Radim sve po kući, ali i kada odem kod mojih roditelja na plac pomažem u bašti oko cveća. Oduvek imam viška energije i meni nijedan rad, niti fizički posao ne predstavlja problem, već zabavu. Čistim, perem i kuvam i svi moji prijatelji se sa mnom šale da sam prava domaćica. Znači mi da mi je kuća uvek čista, kao i da je sve na svom mestu. Volim red, rad i disciplinu - kako u životu, tako i u kući.

Republika

Foto: ATA Images/M.M.

Milica Dabović

Mislite li da žena može da bude seksi sa alatom u ruci i u radnom odelu?

- Žena je uvek sek*i ukoliko je srećna, zadovoljna i ispunjena. Ima mnogo žena koje rade te, da kažemo, “muške” poslove i one su po mom mišljenju heroine.

Imponuje li vam što se nalazite na kalendarima u automehaničarskim radnjama?

- Dali su mi ideju da uradim svoj kalendar i da svaki mesec posvetim nekom "muškom" zanimanju, tako da sada razmišljam da to i uradim. Kao i svakoj ženi, imponuju mi komplimenti na račun izgleda i tela jer sam neko ko je svoj život posvetio sportu i napornim treninzima.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Milica Dabović

Šta je po vašem mišljenju vaš najveći adut?

- Ne znam koji je moj najveći adut jer o tome ne razmišljam, ali nešto što najviše volim kod sebe su moje oči i duša koja se u njima ogleda. Oči su sve, u njima se sve vidi i svi mi svet oko sebe gledamo njima. Mišljenja sam da imam dobru dušu i smatram da je baš to ono što najviše cenim i kod drugih ljudi - poručila je za Pink.rs

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading