MILICA DABOVIĆ KOD AUTOMEHANIČARA ZATEKLA SVOJU GOLOTINJU: Nećete verovati šta je napravila! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokirala pratioce na društvenim mrežama!

MILICA DABOVIĆ KOD AUTOMEHANIČARA ZATEKLA SVOJU GOLOTINJU: Nećete verovati šta je napravila! (FOTO)

Foto: ATAImages/M.M.

Bivša košarkašica Milica Dabović nedavno je doživela iznenađenje kada je posetila automehaničarsku radnju. Naime, među raznim alatima, primetila je kalendar sa svojim fotografijama okačen na zidu. Oduševljeno se fotkala u garaži, uz komentar: 

- U goste kod automehaničara Neleta! Idemoooo, tako je!

Ova šokanta objava je izazvala niz komentara na društvenim mrežama, a mahom su bili duhoviti i podržavajući:

- "Zna majstor šta valja", "Lakše je uz ovaj kadar menjati gume", "Dolaziš i kod mene ako ti pokažem da imam tvoj kalendar?" - samo su neki od njih.

Milica Dabović je javnosti poznata kao bivša košarkašica koja je ostavila dubok trag u svetu sporta. Rođena je 1982. godine u Beogradu, a svoju karijeru započela je u ženskom košarkaškom klubu Crvena zvezda. Tokom svoje bogate sportske karijere, osvojila je brojne titule i nagrade, a svojom harizmom i talentom osvojila je srca mnogih navijača.

Republika

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović Instagram

Automehaničar Nelet, čije ime se pominje u Milicinom komentaru, očigledno zna kako da obraduje svoje mušterije. Osim što je vešt u svom poslu, odlučio je da ulepša svoj radni prostor okačivši kalendar sa fotografijama popularne sportistkinje. Ova gesta je izazvala pozitivne reakcije kako među klijentima, tako i na društvenim mrežama, gde su ljudi iskazali simpatije prema Neletovom jedinstvenom pristupu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading