VODITELJKA PINKA DALA OTKAZ! Šok saopštenje iznenadilo javnost, donela ODLUKU nakon 17 godina rada (FOTO)

Autor:

Zabava

11.04.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava voditeljke Tijane Price sve ostavila bez teksta.

VODITELJKA PINKA DALA OTKAZ! Šok saopštenje iznenadilo javnost, donela ODLUKU nakon 17 godina rada (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Voditeljka Tijana Prica, koja je godinama unazad vodila emisiju "Premijera - Vikend Specijal" na televiziji Pink, saopštila je javnosti na društvenoj mreži Instagram da više nije deo ružičastog jata.

- Sa 17 godina sam usla u ovu kuću, 17 godina kasnije izlazim iz nje zahvalna na svemu što sam na ovoj adresi naučila. Od ankete na ulici, do novinara saradnika, pa sve do emisije "Premijera" za koju sam dala celu sebe, korak po korak. Zahvalna svima i svemu - napisala je Prica, pozirajući ispred zgrade RTV Pink na Dedinju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Prica (@tijanaprica)

 

Inače, interesantno je da se sada već bivša voditeljka Pinka nije pojavila u nedeljnoj emisiji, koju inače vodi sa koleginicom Bojanom Lazić, te je atraktivna plavuša pre nekoliko dana sama stala ispred kamere i vodila zabavni program.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Bojana Lazić, voditeljka emisije "Premijera - Vikend Specijal"

Podsećanja radi, voditeljka Tijana Prica uživa u srećnom braku sa suprugom Bojanom, sa kojim ima dva sina. Iako mnogi ne znaju, Prica i ranije bila viđena u emisijama Pink televizije i dok nije postala voditeljka. Naime, ona se našla 2009.godine, dok je još uvek pohađala srednju školu, i to u emisiji "Magazin In" kod, sada njene koleginice, voditeljke Sanje Marinković i sedela je tik iza poznate folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Tijana Prica u emisiji "Magazin In"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading