ZVEZDA GRANDA SE OBESILA U DVORIŠTU RODITELJA: Evo šta je prethodilo TRAGEDIJI od koje podilazi jeza!

Autor:

Zabava

11.04.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravični detalji smrti pevača lede krv u žilama!

ZVEZDA GRANDA SE OBESILA U DVORIŠTU RODITELJA: Evo šta je prethodilo TRAGEDIJI od koje podilazi jeza!

Foto: Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Mladi pevač Mujo Hodžić, nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", preminuo je prekjuče u 26. godini, ostavljajući iza sebe porodicu i nevenčanu suprugu Lejlu u očaju. Kako su mediji preneli, Hodžić je poslednjih dana navodno bio u lošem psihičkom stanju, što je rezultiralo da sebi oduzme život vešanjem u dvorištu kuće svojih roditelja.

Naime, kako navodi izvor blizak porodici, Mujo se obesio u pomoćnoj zgradi, koja se nalazi u dvorištu porodične kuće, međutim, roditelji ništa nisu naslutili jer su samo par minuta ranije bili s njim.

- Bio je sa roditeljima tog dana i samo je izašao i nažalost to uradio. Otišao je u pomoćnu zgradu u roditeljskom dvorištu i učinio to. Žao mi je zbog toga, bio je odličan momak i izuzetno pošten kolega - tvrdi izvor, prenosi Grandov portal.

Republika

Foto: Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Mujo Hodžić se obesio u dvorištu svojih roditelja

 

Inače, porodica se nema od bola ovim povodom oglasila u toku prethodnog dana, te samo uspela da obavesti javnost da će se sahrana odražati danas u mestu Petrovice.

Sa velikom tugom obaveštavamo rodbinu, komšije i prijatelje da se naš dragi Mujo Hodžić preselio na ahiret dana 9. aprila 2024. godine u 13 časova u 26. godini života. Ispraćaj će se obaviti ispred kuće žalosti u Petrovicama u četvrtak 11. aprila 2024. godine u 12:15 sati, pre podne namaza, a dženaza i ukop na mezarju Petrovice. Ožalošćeni: Otac Husejn, majka Fuada, supruga Lejla, brat Nedim, tetke Munira i Nedisa - stoji u umrlici koju je objavio pomenuti portal.

Republika

Foto: Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Mujo Hodžić oduzeo sebi život vešanjem

Podsećanja radi, Hodžić se prvi put predstavio publici 2018. godine, izvodeći pesme Marinka Rokvića i Radiše Trajkovića Đanija pred stručnim žirijem. Iako nije dobio podršku žirija, uspeo je da razveseli Sašu Popovića, koji je prepoznao njegov talenat i harizmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading