PREMINULA ZVEZDA GRANDA! Potresne vesti zavile porodicu u CRNO, reči njegove udovice KIDAJU DUŠU (FOTO)

Autor:

Zabava

10.04.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga i neverica!

PREMINULA ZVEZDA GRANDA! Potresne vesti zavile porodicu u CRNO, reči njegove udovice KIDAJU DUŠU (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Mujo Hodžić, bivši učesnik "Zvezda Granda", preminuo je juče u 26. godini. Njegovi najbliži su podelili potresne vesti i opraštaju se od prerano preminulog pevača putem tužnih poruka.

Mujo je iza sebe ostavio neutešnu porodicu, a njegova supruga Lejla javno se oprostila od voljenog supruga rečima koje kidaju dušu.

Ode mi duša moja, sve na svetu - napisala je pevačeva supruga uz zajedničku sliku dok su se u komentarima nizale izjave saučešća.

Republika

Foto: Facebook/Lejla Hasić

Mujo Hadžić sa suprugom Lejlom

Jedan od Hodžićevih prijatelja i kolega, Emir Đulović, izrazio je svoje saučešće potresnim rečima koje je objavio javno na društvenoj mreži Instagam.

Neka ti dragi Alah podari lepi dženet. Iskreno saučešće porodici i ostaloj familiji - napisao je  Đulović koga su ove tužne vesti potpuno zatekle.

Republika

Foto: instagram.com/emirdjulovic_official

Emir Đulović se oprostio od Muje Hodžića

Mujo je ostavio neizbrisiv trag u srcima svojih najbližih, ali i svih onih koji su ga poznavali i voleli. Njegova smrt predstavlja nenadoknadiv gubitak koji će ostaviti prazninu u muzičkoj industriji i među ljudima koji su ga cenili i poštovali.

On se, podsećanja radi, takmičio u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" 2018/2019. godine, a mnogi će ga pamtiti upravo po svom učešću, gde je pokazao izvanredan pevački talenat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading