NAŠU PEVAČICU ZAHVATILA OZBILJNA BOLEST: Nakon saopštenih REZULTATA, odmah krenula da PIJE LEKOVE!

Autor:

Zabava

01.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama se bori sa problemom!

NAŠU PEVAČICU ZAHVATILA OZBILJNA BOLEST: Nakon saopštenih REZULTATA, odmah krenula da PIJE LEKOVE!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Bursać

Pevačica Aleksandra Bursać nedavno je javno progovorila o zdravstvenom problemu koji je imala zbog insulinske rezistencije. Naime, kako je otkrila, morala je da promeni svoj način života kako bi se izborila sa ovim stanjem, te istakla da je počela da se bavi kik-boksom i preporučila svim devojkama koje se suočavaju sa istim problemom da probaju ovu vrstu treninga.

Aleksandra je istakla da je primetila pozitivne rezultate nakon što je počela redovno da se bavi ovom borilačkom veštinom, što joj je dalo dodatnu motivaciju da nastavi sa istim.

- Trudim se. Krenula sam na boks i svim devojkama koje se bore sa insulinskom rezistencijom bih preporučila da krenu na kik-boks. Eto, meni su zadnji rezultati bili super, skoro 30 posto manji, znači da nešto dobro radim - rekla je pevačica, preneo je Grand, te nastavlja:

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Aleksandra Bursać zbog insulinske rezistencija morala da promeni život iz korena

- Trudim se da redukujem i ishranu, ali ne mogu previše zbog posla i putovanja, ali mislim da je trening mnogo bitan. Nedavno sam počela i lekove da pijem, nisam do sad i mislim da će to sve biti dobro. Znam da se sa tim problemom bore i devojke koje nisu sa javne scene, to je bolest savremenog doba. Mnogo je teško, teško je da smršaš, onda previše otekneš jer imaš previše vode, ali ako želiš, možeš to da promeniš.

Inače, pored zdravstvenih izazova, pevačica je pre nekoliko godina prošla kroz emotivni teško period kada je saznala da ju je tadašnji dečko prevario sa starletom Anđelom Vešticom.

Republika

Foto: ATA Images

Anđela Veštica

- Bila sam kod knjigovođe i mene zove novinar i saopštava mi da moj dečko i ta dotična osoba imaju prepsku, da su poruke vrlo eksplicitne. Ja sam prvo mislila da se šali, a onda sam tražila da mi pošalje skrinšotove, da vidim da li je to njegov broj. U tom momentu mi smo živeli zajedno, bila sam u totalnom šoku šta mi se dešava - pričala je Aleksandra svojevremeno, te dodala:

- Počela sam da plačem i da se tresem, pozvala sa njega, ja ne znam kako sam se dovezla do kuće. Rekao mi je da je to sve istina, ja sam bila u šoku. Došla sam kući, ja se sada ni ne sećam šta je on meni tada sve ispričao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading