OGNJEN AMIDZIĆ ZABRINUO JAVNOST NOVIM VESTIMA: Voditelj doživeo PAKAO, sve se desilo preko noći (FOTO)

Autor:

Zabava

31.03.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može da se pomiri sa novim promenama!

OGNJEN AMIDZIĆ ZABRINUO JAVNOST NOVIM VESTIMA: Voditelj doživeo PAKAO, sve se desilo preko noći (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ognjen Amidžić

Jedan od najpoznatijih voditelja na našim prostorima, Ognjen Amidžić, nedavno je po drugi put postao otac, a sada je ponovo izazvao pažnju javnosti, i to svojim novim izgledom - sedom kosom. Mnogi su bili iznenađeni ovim iznenadnim promenama, ali su ga neki ohrabrivali i podržavali putem društvenih mreža. Konačno, voditelj se oglasio i otkrio šta se zapravo krije iza njegovog novog izgleda.

Poštovani gledaoci, gosti i pratioci, zbog vas sam osedeo - otkrio je voditelj u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram, a onda se nadovezao šaljivom porukom:

Preko noći.

Republika

Foto: instagram.com/ognjenamidzic

Ognjen Amidžić osedeo

Podsećanja radi, Amidžić je nedavno dobio drugog sina, kojem je zajedno sa svojom suprugom Minom dodelio ime Perun. Od tada, voditelj svaki slobodan trenutak provodi sa svojim naslednikom, uživajući u očinstvu i deleći emotivne trenutke sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Jako je to zanimljivo, slatko, novo, on je mali, presladak, spava, jede, zaplače kada mu nešto nije po volji. Ulazimo u taj ritam ono, na tri sata da se hrani, da spava, pa ćemo da vidimo - rekao je Ognjen nedavno, pa dodao da, iako ima iskustva, postoji izvestan strah zbog prinove:

Republika

Foto: Instagram.com

Ognjen Amidžić sa sinom Perunom

Kada su važne stvari u pitanju, deca, ja uvek imam strahove. Samo je važno da je zdrav i da sve bude okej. Mina je drugačiji tip, ona je lafčina. Sve podnosi lako, brzo se snalazi. Ona mi pravi lakoću u životu i to je savršeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading