SIN DRAGANE MIRKOVIĆ PRECRTAO OCA! Napravljen ŠOK POTEZ nakon razvoda, porodica se RASPADA! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama u domu folk zvezde!

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ PRECRTAO OCA! Napravljen ŠOK POTEZ nakon razvoda, porodica se RASPADA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Nakon 24 godine braka, Dragana Mirković i Toni Bijelić odlučili su da okončaju svoj brak. Iako je u saopštenju za medije folk zvezda istakla da već tri godine živi razdvojeno od svog supruga, pre malo više od mesec dana, javnost je bila svedok njihovog susreta na njenom koncertu u beogradskoj Areni. Međutim, nakon što je Toni vratio svoj profil na društvenim mrežama, otkriveno je mnogo toga o njihovim porodičnim odnosima.

Nakon saznanja da je Bijelić ukonio svoju suprugu sa socijalne platforme Instagram, gde se može videti da se više ne prate, isti potez je uradio i njihov sin Marko, koji je danas "precrtao" svog oca.

Republika

Foto: instagram.com/markobjlc

Sin Dragane Mirković otpratio oca Tonija na Instagramu

Inače, nakon Draganinog saopštenja za javnost o razvodu, javnost je počela da analizira odnose unutar porodice. Spekuliše se da je Markov potez da ne prati oca na Instagramu zapravo javna podrška majci u ovom turbulentnom periodu. Odnos oca i sina dodatno je zbunio javnost, s obzirom na to da su se zajedno pojavili na koncertu Dragane Mirković u Areni, čak i pozirajući zajedno zagrljeni.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Bijelić sa ocem Tonijem

Podsećanja radi, poznato je da pevačica živi u zamku Ebenfurt, a kako navodi jedan hrvatski portal, naslednici su se u novembru 2023. godine preselili u zamak, kako bi joj pružili podršku.

- Nikad nisam imala probleme s decom. Moja deca se mene ne stide. Majka je za decu neka vrsta svetinje - rekla je Dragana nedavno, prenosi 24sata.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading