UHAPŠEN OGNJEN AMIDŽIĆ! Voditelj Pinka završio u ZATVORU, priznao da je tada išao PROTIV ZAKONA!

Autor:

Zabava

10.04.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok priznanje voditelja uživo u programu!

UHAPŠEN OGNJEN AMIDŽIĆ! Voditelj Pinka završio u ZATVORU, priznao da je tada išao PROTIV ZAKONA!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ognjen Amidžić

Voditelj i kantautor Ognjen Amidžić, poznat po svojoj dugogodišnjoj prisutnosti na našoj medijskoj sceni, kako kroz rad na emisiji "Amidži šou", tako i kao član popularne grupe "Flamingosi", otkrio je sinoćnjem izdanju autorske emisije jedno neobično iskustvo iz svoje karijere.

Kao deo dua "Flamingosi", zajedno sa pokojnim glumcem Marinkom Madžgaljem, Amidžić je postigao značajan uspeh u pop muzici tokom dvehiljaditih godina. Njihova muzika je bila prepoznatljiva po zaraznim ritmovima i energičnim nastupima, što im je donelo veliku popularnost među publikom.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Ognjen Amidžić priznao da je završio u zatvoru

U okviru sinoćne emisije, Amidžić je priznao da je završio u zatvoru nakon snimanja spota sa "Flamingosima". Kroz igrice "Laž ili istina", voditelj je otkrio ovu neobičnu činjenicu, a njegova gošća Lepa Brena je dodala da postoji mogućnost da je razlog za to bilo nešto nezakonito, što je Ognjen potvrdio.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Lepa Brena je bila gost emisije "Amidži šou"

Podsećanja radi, karijera "Flamingosa" nije prošla bez kontroverzi, a posebno se ističe incident na Beoviziji 2006. godine. Nastup grupe sa pokojnim muzičarem Luisom, izvođenje pesme "Ludi letnji ples", ostalo je upamćeno po kontroverzama i skandalima koji su usledili nakon toga, i to zbog suseda iz Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading