OVAKO OGNJEN AMIDŽIĆ ČUVA SINA OD MESEC DANA: Raskrinkan voditelj Pinka, uhvaćen na DELU! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.04.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanula hit fotografija poznatog voditelja, supruga sve javno pokazala!

OVAKO OGNJEN AMIDŽIĆ ČUVA SINA OD MESEC DANA: Raskrinkan voditelj Pinka, uhvaćen na DELU! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ognjen Amidžić

Mina Naumović, supruga poznatog voditelja Ognjena Amidžića, nedavno je na svet donela dečaka Peruna, te ova srećna porodica trenutno uživa u svim čarima roditeljstva, što često mogu videti i njihovi pratioci na društvenoj mreži Instagram.

Nedavno je Mina objavila fotografiju koja je nasmejala mnoge, prikazujući Ognjena i njegovog brata kako su bili vidno umorni i iscrpljeni, te su obojica zadremali dok su čuvali bebu. Naime, voditelj je spavao na jednoj strani ugaone garniture, dok je njegov brat držao malog Peruna na grudima, a ovaj trenutak je Mina zabeležila i podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Republika

Foto: Instagram.com/callmenaumi

Ognjen Amidžić zaspao dok čuva sina sa bratom

- Pali u zoru - napisala je Amidžićeva supruga šaljivo, a objava je oduševila njene pratioce.

Ova fotografija je još jedan primer porodične idile koju Mina redovno deli sa svojim pratiocima. Ognjen Amidžić, inače veoma poznat i zauzet voditelj, svaki slobodan trenutak provodi sa suprugom i sinom, te njih dvoje ne kriju koliko uživaju u roditeljstvu.

Podsećanja radi, nakon što je postao oac, Ognjen Amidžić je ponovo izazvao pažnju javnosti, i to svojim novim izgledom - sedom kosom. Mnogi su bili iznenađeni ovim iznenadnim promenama, ali su ga neki ohrabrivali i podržavali putem društvenih mreža. Konačno, voditelj se oglasio i otkrio šta se zapravo krije iza njegovog novog izgleda.

Republika

Foto: instagram.com/ognjenamidzic

Ognjen Amidžić osedeo

Poštovani gledaoci, gosti i pratioci, zbog vas sam osedeo. Preko noći - otkrio je voditelj u okviru svoje šaljive objave na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading