TUGA DO NEBA! Preminuo hrvatski reprezentativac!

Autor:

Sport

03.04.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravične novosti dolaze iz komšiluka.

TUGA DO NEBA! Preminuo hrvatski reprezentativac!

Foto: republika.rs

U Splitu se dogodila strašna tragedija koja je potresla celu Hrvatsku. Naime, u 19. godini života život je izgubio Luka Tomić, mladi hrvatski reprezentativac u kik-boksu. Tomić je bio član "Ameno Gym" tima i važio je za jednog od perspektivnijih boksera u zemlji.

 

 


Luka Tomić bio je mladić sa velikim snovima o uspehu u kik-boksu. Bio je deo "Ameno Gym" tima, a njegovi sportski podvizi i angažman na treninzima bili su primer predanosti i strasti prema sportu. Njegova smrt ostavila je prazninu u svetu kik-boksa, ali i među onima koji su ga poznavali i voleli.

"Najdublje saučešće porodici, kao i našem prijateljskom klubu Ameno gymu i treneru Milivoju Bajiću zbog preranog odlaska mladog kikboksera i hrvatskog reprezentativca Luke Tomića. Luka, počivaj u miru Božjem", stoji u objavi kluba koja je izazvala veliku potresenost među sportskom javnošću.

Smrt mladog sportiste uvek izaziva posebno snažne emocije, a Luka Tomić je bio neko ko je svojim zalaganjem i talentom obećavao sjajnu sportsku karijeru. Njegova prerana smrt ostavlja gorak ukus, ali će njegova posvećenost i ljubav prema kik-boksu zauvek ostati u sećanju svima koji su ga poznavali ili pratili njegov sportski put.

Tragična smrt Luke Tomića ostavlja duboku tugu i prazninu, ali će njegova strast prema kik-boksu i pamćenje o njegovim sportskim dostignućima živeti dalje. Njegova smrt podseća nas koliko je važno ceniti svaki trenutak života i posvetiti se svojim snovima. Luka Tomić će zauvek ostati u sećanju kao perspektivni mladi sportista čiji je život prekinut prerano.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading