VRELA KAJA OSTOJIĆ: Vitko telo ostavlja bez daha, pevačica PUCA kako izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica oduševila pratioce!

VRELA KAJA OSTOJIĆ: Vitko telo ostavlja bez daha, pevačica PUCA kako izgleda! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Pevačica Kaja Ostojić, poznatija kao Kaja, nedavno je oduševila svoje fanove objavom slika na kojima pokazuje svoje zgodno telo i otkriva na kojoj destinaciji trenira. Iako je već u četvrtoj deceniji života, Kaja se redovno posvećuje održavanju svoje forme, a sada je svojim pratiocima odlučila da pokaže i deo svog trening režima.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Kaja Ostojić

Iako pevačica često objavljuje slike u vatrenom izdanju, ovog puta je rešila da pokaže i kako izgleda njen trening režim. Na fotografiji koju je objavila možemo videti Kaju kako vredno trenira, ističući svoje zgodno telo i vitalnost. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste činjenica da je Kaja bez šminke, pokazujući prirodnu lepotu i samopouzdanje čak i tokom napornih treninga.

Podsetimo se, Kaja je nedavno boravila na Ibici sa svojom ćerkom Nikolinom, gde je takođe delila brojne fotografije sa odmora. Mnoge je iznenadila činjenica da Kaja izgleda kao vršnjakinja svojoj ćerki, te su mnogi bili zapanjeni njenim izgledom i vitalnošću. Pevačica je pokazala da godine za nju zaista predstavljaju samo broj, te da vodi računa o svom izgledu i zdravlju na veoma inspirativan način.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Kaja Ostojić

Kaja Ostojić, pevačica koja ne preskače trening, svojim primerom inspiriše mnoge žene i pokazuje da je moguće održati zdrav način života i sjajan izgled i u četvrtoj deceniji života. Njen posvećen pristup treninzima i briga o svom telu definitivno zaslužuju divljenje i inspirišu sve koji prate njen rad.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading