KAJA OSTOJIĆ SE ČUJE SA BIVŠIM: Priznala da razmenjuju poruke, a ovo je RAZLOG!

Autor:

Zabava

09.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ne krije da je nakon raskida bila zategnuta situacija, ali je došlo do preokreta!

KAJA OSTOJIĆ SE ČUJE SA BIVŠIM: Priznala da razmenjuju poruke, a ovo je RAZLOG!

Foto: printscreen/RTVPink

Pevačica Kaja Ostojić, poznata i pod umetničkim imenom Kaja, nije štedela reči kada je reč o svom ljubavnom životu i porodičnim odnosima. Sa tri braka iza sebe, otvoreno je govorila o svojim iskustvima i odnosima sa bivšim supružnicima.

Kaja je istakla da, iako je prošla kroz tri braka, o njima otvoreno priča. Posebno je istakla da se sa bivšim suprugom, di-džejem Džuniorom Džekom, i dalje čuje i održava prijateljski odnos, navodeći da je on "stvarno divan čovek" i da su često u kontaktu, posebno zbog zajedničkog psa i njenog deteta.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Kaja Ostojić

- Povremeno razmenimo poneku poruku, on je stvarno divan čovek i bio je divan i prema meni i prema mom detetu. Na početku je bila zategnuta situacija, dok nije prošlo vreme, ali sada razmenimo poruku uglavnom vezano za našeg zajedničkog psa i moje dete. On se javi da pita kako šta, da mu pošaljem slike. To je lepo na kraju - rekla je sa osmehom Kaja.

Kajina ćerka Nikolina živi u Americi, ali u njen odnos sa ocem, njenim prvim mužem, ne meša se.

- Znam da je bilo trzavica, između moje ćerke i njenog oca, ali mislim da se čuju u ovom trenutku, ne petljam se u taj odnos - iskrena je bila pevačica.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Kaja Ostaojić

Bakšiš mnogih pevača ume da bude izuzetno veliki, ali ona ne voli da ga dobija.

- Nisam neko ko silazi sa bine zbog bakšiša, to mi je politika poslovanja, ne osećam se dobro i ne umem to da radim, nisam taj tip. Primetila sam da ljudi svašta rade i na svašta pristaju, pa gde može. Jednom mi se desila situacija, to je neka moja prijateljica koju znam sto godina, koja mi je iz šale stavila bakšiš u dekolte, nije mi bilo prijatno. Bila sam u fazonu nemoj pred ljudima to da radiš, ružno je, okej popila si, ali nećemo to više. Te situacije su mi baš onako antipatične i daleke, i tako će i ostati - rekla je ona za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading