NAŠA PREVAČICA NAPRAVILA ŠOK TRANSFORMACIJU: Prepolovila se, pa se utegla u haljinu - svi gledaju samo JEDNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.03.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Mikić oduševila stajlingom na koncertu Leksington benda!

NAŠA PREVAČICA NAPRAVILA ŠOK TRANSFORMACIJU: Prepolovila se, pa se utegla u haljinu - svi gledaju samo JEDNO! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Sinoć se u Štark Areni održao spektakularan koncert grupe Lexington, a jedno od iznenađenja večeri bila je pojava pevačice Marije Mikić. Ona je svojim izgledom i nastupom oduševila publiku, a posebno se istakla u kratkoj crnoj haljini sa karnerima koja je istakla njene izvajane noge.

Marija je podelila svoje utiske sa pratiocima na Instagramu, ističući da je nastup na koncertu benda Lexington bio jedan od najvažnijih momenata u njenom životu. Naglasila je da je osećala podršku svoje ekipe i publike, te da je bila ganuta tim trenutkom.

 

 

- Kada je usledio poziv od Lexington benda da budem deo njihovog koncerta u Areni znala sam da će to biti 5 najtežih stepenica uz koje sam se popela. I najlepših ikada. Kada sam zakoračila na poslednju i okrenula se, videla sam ljude koji mi čuvaju ledja sve ove godine, koji su deo moje ekipe i koji se raduju svakom mom uspehu. Sa jedne strane oni a sa druge vi. Beogradska Arena i moj Beograd - poručila je Marija, pa dodala:

- A vi momci moji dragi, sve ste ovo zaslužili. Hvala vam što sam delila najveću binu sa vama, hvala vam što stvarate pravu muziku, hvala vam što ste dobri ljudi i naši prijatelji pre svega toga. Hvala vam i za ove prve stepenice, sledeći put će mi biti lakše” dodala je pevačica koja je prvi put nastupala pred ovolikim brojem ljudi.

Koncert benda Lexington u Štark Areni bio je ne samo muzički, već i emotivni spektakl za sve prisutne. Hitovi ovog benda opravdali su poverenje publike, te su dve rasprodate Arene u rekordnom roku potvrdile popularnost i kvalitet njihove muzike. Ovaj događaj definitivno će ostati dugo u sećanju svih koji su bili deo ovog nezaboravnog koncerta.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Lexington bend

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading