POZNATI STIGLI NA KONCERT LEXINGTONA: Vesna Dedić dobila silne pokone za Dan žena, a ovo je najviše ČINI SREĆNOM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.03.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras "Lexington" održava koncert u Beogradu!

Najpopularnija regionalna grupa “Lexington” u rekordnom roku rasprodala je karte za koncert, koji je zakazan za Dan žena, 8. marta.

Vezanim koncertima momci pokazuju još jednom da su na samom vrhu muzičke scene, te da je publika željna njihovih pesama, kojima su uspešno gradili karijeru, a spotovima dočaravali emociju koju su prenosili na publiku.

Večeras smo bili na licu mesta ispred Stark Arene, gde smo usnimili poznate ličnosti koje su večeras došle da pruže podršku popularnom bendu i uživaju uz njihove najveće hitove. Među prvima se pojavila Bojanova supruga, a nakon nje i Vesna Dedić, kao i reper Stefan Cvijanović Cvija

- Dobila sam od mnogo saradnika, dobila sam bukete cveća, ali pored tog poklona meni najlepši poklon danas je moja sreća i što sam uspela da ostajem istrajna - poručila je Vesna za Republiku pred koncert. 

Podsetimo, grupa “Lexington” je osnovana 2004. godine, a od tada do danas održali su preko 2.000 nastupa i koncerta. Iza njih su mnogobrojni festivali. Dobitnici su najprestižnijih regionalnih nagrada u svetu muzike.

Republika

Foto: youtube.com/Novo jutro

Bojan Vasković

- Izuzetno smo ponosni na to što je koncert u Areni tako brzo rasprodat, jer to najbolje pokazuje da sve što radimo i stvaramo i te kako ima smisla. Drago nam je da se otvorila mogućnost da baš 9. marta bude drugi vezani koncert zaredom i da svi ljudi koji nisu stigli da kupe kartu za 8. mart od danas mogu da kupe za drugi koncert. U godini u kojoj proslavljamo 20 godina karijere očekuje nas velika regionalna turneja i veoma smo uzbuđeni što je započinjemo sa minimum dva koncerta baš u Beogradu – rekao je Bojan Vasković nedavno.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading