VESNA DEDIĆ PODRŽALA ANĐELU PRED SUOČAVANJE SA LEČIĆEM: Bravo za Branku i Gagija što su je vaspitali da se NE BOJI!

Autor:

Zabava

06.03.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka pružila podršku mladoj glumici, koja će se danas suočiti sa starijim kolegom!

VESNA DEDIĆ PODRŽALA ANĐELU PRED SUOČAVANJE SA LEČIĆEM: Bravo za Branku i Gagija što su je vaspitali da se NE BOJI!

Foto: ST/Dragan Kadić

Poznata televizijska voditeljka i književnica Vesna Dedić javno je podržala mladu glumicu Anđelu Jovanović, koju je nedavno tužio kolega Branislav Lečić. Vesna je pohvalila Anđelu, ali i njene roditelje, poznati glumački par Branku Pujić i Dragana Jovanovića Gagija.

Republika

Foto: Printscreen Youtube Grand Online

Vesna Dedić javno podržala mladu Anđelu

- Generacija koja će nas vratiti životu u istini i veri da hrabrost nije ludost već moralnost. Bravo Anđela - napisala je Vesna i dodala:

- Bravo za Branku i Gagija što su je vaspitali da se ne boji. Bravo za inspiraciju svim devojkama i ženama da imaju samopoštovanje koje je vrednije od samopouzdanja - istakla je književnica putem svog profila na Instagramu.

Podsetimo, Anđela je odbila je da deli scenu sa kolegom Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva", nakon čega je njemu otkazan angažman, a glumac je odlučio da je tuži za povredu časti i ugleda. Ročište će biti održano danas. 

Republika

Foto: Printscreen/Novo jutro, youtube.com/RTV Pink Official

Lečić i Anđela će se danas suočiti na sudu

Kako su mediji preneli, Lečić je trebalo da gostuje u seriji, a u spornoj sceni Anđelin lik je trebalo lažno da optuži novog junaka za silovanje. Međutim, nakon odbijanja saradnje, Lečićeva uloga je pripala Irfanu Mensuru.

Glumica se nedavno oglasila i zahvalila svima koji su je javno podržali.

Dragi ljudi, hvala vam na divnim porukama i na podršci. Grlim vas najjače. Hvala što smo zajedno. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale - napisala je mlada glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading