KREĆETE NA POSAO? Pogledajte gde je NAJVEĆI KRKLJANAC U BEOGRADU: Pojedini delovi PUSTI, na drugim mestima automobili ukopani! (FOTO)

Autor:

Vesti

06.03.2024

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćaj van gradova je slabijeg do umerenog intenziteta, a vanrednih zastoja nije bilo.

KREĆETE NA POSAO? Pogledajte gde je NAJVEĆI KRKLJANAC U BEOGRADU: Pojedini delovi PUSTI, na drugim mestima automobili ukopani!  (FOTO)

Foto: PRINTSCREEN/NAXI KAMERE

U jutarnjim časovima, saobraćajni kolapsi su već bili prisutni na Gazeli i Pančevačkom mostu, dok je situacija na Brankovom mostu bila znatno povoljnija. Nažalost, gužve su se osećale i na prilazima centru grada, kao i na auto-putu u Novom Beogradu. Ipak, Autokomanda je bila prohodna bez većih zadržavanja.

 


Promenljivi uslovi za vožnju

Auto moto savez Srbije (AMSS) je saopštio da će vozači danas biti suočeni sa promenljivim uslovima za vožnju zbog povremene kiše i mestimično vlažnih kolovoza. Takođe, zbog snega u planinskim predelima južne i jugoistočne Srbije, vozači su obavezni da koriste zimsku opremu.

Saobraćaj van gradova je slabijeg do umerenog intenziteta, a vanrednih zastoja nije bilo. Naplatne rampe i putnički terminali graničnih prelaza su takođe bili bez zadržavanja, osim na prelazu Batrovci gde su kamioni čekali oko 10 sati.

Ovaj jutarnji špic je doneo izazove za vozače i saobraćajne službe, ali i podsetio na važnost pridržavanja propisa i bezbedne vožnje u svim vremenskim uslovima.

Podsetimo, u Srbiji promenljivo oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Više padavina očekuje se uveče i noću na jugozapadu i zapadu zemlje, kao i u delovima Šumadije. Na visokim planinama, iznad 1500 metaranadmorske visine, kiša će preći u sneg.

Vetar slab promenljiv, na severu zemlje slab do umeren severoistočni, a na jugu jugozapadni. Najniža temperatura od 2 do 8, a najviša dnevna od 14 do 17 stepeni.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading