NA ULICAMA I MOSTOVIMA U BEOGRADU OZBILJAN KRKLJANAC: Na Brankovom mostu prizor za NEVERICU! (FOTO)

Autor:

Vesti

27.02.2024

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Autokomandi i Trgu Nikole Pašića kod Skupštine nema ni gužvi, ni zastoja dok se na Pančevcu vidi duga kolona vozila ka centru grada koja doslovno mili. AMSS upozorava vozače da prilagode vožnju na deonicama na kojima su u toku radovi.

NA ULICAMA I MOSTOVIMA U BEOGRADU OZBILJAN KRKLJANAC: Na Brankovom mostu prizor za NEVERICU! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Lepo, toplo i sunčano vreme u Beogradu izmamilo je i vozače kojih je od juče, čini se, više nego ikada na beogradskim ulicama, posebno u jutarnjem špicu.

Gužva na Gazeli je od ranog jutra a na kamerama se vidi duga kolona za uključenje ka Novom Beogradu koja deluje kao da se ne pomera.

Na Autokomandi i Trgu Nikole Pašića kod Skupštine nema ni gužvi, ni zastoja dok se na Pančevcu vidi duga kolona vozila ka centru grada koja doslovno mili.

Inače, prohodnost puteva van gradova je dobra i intenzitet saobraćaja je umeren, saopštio je jutros Auto moto savez Srbije (AMSS).U saobraćaju je dodatna pažnja potrebna zbog većeg broja motociklista i biciklista na putu.

AMSS upozorava vozače da prilagode vožnju na deonicama na kojima su u toku radovi. Na naplatnim rampama nema zadržavanja. Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja. Kamioni na prelazu Batrovci čekaju oko 10 sati.

Foto: naxi kamere/printscreen

 

Podsetimo, noć za nama bila je mirna, bez saobraćajnih udesa i incidenata, međutim, kako je kasnije javljeno, jedan muškarac i žena imali su udes ispred skretanja za Resnik, nakon čega su hitno prevezeni za Urgentni Centar.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading